Защо е по-добре да не купуваме тези популярни коли?

0

- Advertisement -

Специалистите от Consumer Reports всяка година правят тестове на най-популярните марки автомобили, за да преценят предимствата и недостатъците им. И съответно да посъветват клиентите кой е най-добрият избор, който могат да направят. От Debat представяме на читателите си техните заключения.

Въз основа на направените тестове, експертите съветват кои популярни возила е по-добре да не се купуват и в същото време предоставят алтернативни модели.

Един от критикуваните от тях модели е япоснкият Nissa Sentra. Неговата цена не е твърде висока – 17 890 долара. Но и качеството, което предлага, не е на добро ниво. Вместо него експертите съветват клиентите да се спрат на Toyota Corolla, чиято цена е съвсем малко по-висока – 18 700 долара.

- Advertisement -

По темата с кросоувърите, специалистите смятат, че Chevrolet Equinax не е добър избор, още по-малко за цената си от 23 900 долара. Вместо него, клиентите могат да се спрат на Honda CR-V, чиято цена е 24 450 долара.

Не са пропуснати и минивановете. Според CR тестовете Honda Odyssey не е добър избор. По-адекватният избор е Toyota Sienna.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече