АЛАРМА: Педофили се навъртат край спортните зали, където деца се кълчат полуголи на пилон!

0

- Advertisement -

Невръстни момиченца танцуват полуголи и се кълчат на пилон като какичките от стриптийз баровете, видя Debat.bg

 За масовата истерия по курсовете за танци на пилон за малчугани алармираха майки от един от най-големите родни форуми за родители. Манията хлапетата да се записват на танци на пилон нахлу и сред българските родители,  които масово пращат дъщерите си с идеята, че спортът ще извади перфектно тяло.Вместо на балет, художествена гимнастика или спортни танци пилонът за деца е новият хит сред родители, които не смятат, че шестгодишни момиченца не е редно да се въртят полуголи около пръста. Въпреки че танците на пилон имат собствена федерация, а млади жени, занимаващи се със спорта, започнаха кампания в социалните мрежи под наслов „Не съм  стриптийзьорка“, много родители са против манията.

- Advertisement -

Обзалагам се,  че залата е пълна с педофили. При мисълта пет годишната ми дъщеря да извива тяло по такъв начин пред публика ме облива студена пот. Това не са танци за деца в този си вид“, коментира млада майка, свидетел на новата мода. Други потребителки са потресена от факта, че дори имаш школи, които промотират  танците на пилон за малчугани като изкуство и предлагат на клиентите си да водят децата безплатно да се въртят около пилона.“Някои  видове „танцово изкуство” трябва да се забранят със закон за деца под определена възраст“, вбесена е друга майка.

Въпреки това модата хлапетата да се кълчат на пилон като стриптийзьорки навлиза все повече у нас. Столична инструкторка по танци признава, че нейна клиентка идва на курсовете с 6-годишната си дъщеричка, а невръстното момиче скрило шапката на по тромавите какички. Други мотивират приема на деца на подобни уроци с факта, че съчетанието между танци и гимнастика ще извае и подсили детското тяло от най-ранна детска възраст. Причината е, че танцът на пилон не е просто кършене и кълчене, а усилен и трудоемък за физиката спорт. Въпреки това родители са възмутени, че малки момиченца с охота са пращани от майките да танцуват и дори са готови да платят близо 200 лв за едномесечно посещение на школа по танци на прът. Толкова е цената за 12 посещения за деца в една от столичните школи за танци на пилон. Едно кършене около пръта за момиченце излиза 15 лв, като уроците продължават по час и половина всеки.

В родителските форуми се надяват, че модата на невръстни деца на пилон  ще отмине както стана с ориенталските танци. Преди няколко години майки отново подеха кампания срещу полуголите деца, но заради манията по бели-денса, (ориенталски танц, в който жената е полугола и изкусително танцува с въртене на ханша и корема). Тогава лавината от гняв принуди част от школите за бели-денс да преустановят приема на деца припомня „България днес”.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече