Първо в Debat.bg: Брутално видео от убийството на българина в Истанбул (+18)

0

- Advertisement -

33-годишният Милен Бахчеванов, който нахлу в ресторант с мачете, бил болен от СПИН

Репортер на Debat.bg се натъкна на брутално видео от стрелбата срещу българина Милен Бахчевантов от полицията в Истанбул! Кадрите не са за хора с лабилна психика, защото показват как нашенецът получава куршум в тялото и пада, окъпан в кръв.

Българинът с мачетето, който бе прострелян смъртоносно от ченгетата в Истанбул и почина в болница, е бил ХИВ позитивен. Инфекцията е бавно развиващо се и прогресиращо заболяване, което преминава през няколко стадия, докато причини СПИН.

33-годишният Милен Бахчеванов нахлул в ресторант с мачете и предизвикал безредици в петък към 23 ч. Опитал се да вземе заложник, но след като не е успял, започнал да троши инвентара. Нападнал дори дошлите на мястото на инцидента полицаи, които стреляли над 50 пъти срещу него и го ранили в крака.

Бахчеванов има няколко криминални регистрации – за хулиганство, кражби и грабежи. Екшънът се разиграва в ресторант, намиращ се на ул.“Шехит Камил Балкан“ в кв.“Байрампаша“.

- Advertisement -

Истанбулски медии публикуват множество снимки на българина. Милен Бахчеванов носел в раницата си Библия и икони. Бил е голям фен на рап звездата Криско.

Междувременно генералният консул на България в Истанбул Ангел Ангелов съобщи в сутрешен блок, че българинът, който нападна хора в ресторант в Истанбул, по всяка вероятност е бил със силно психично разстройство или под въздействието на силни опиати.

Милен Бахчеванов е влязъл в Турция на 14 януари през ГКПП „Малко Търново“. Той има криминални регистрации за хулиганство, кражби и грабежи.

„Действията му са били изключително неадекватни. Около час и половина продължават опитите да бъде склонен към споразумение. Но той се е барикадирал, държал се е агресивно”, обясни Ангел Ангелов. „Разследването продължава. До момента нямаме официална информация от турските власти. Очакваме в близките часове да я получим”, каза генералният консул на страната ни в Истанбул.

Българин беше убит в Турция (18+)

33-годишният български гражданин Милен Бахчеванов влетя в истанбулски ресторант с мачете, започна да троши, а при последвалата полицейска акция бе прострелян смъртоносно. Това съобщават истанбулските медии, цитирани 24rodopi.Трагедията се разиграла след 22.00 часа в район „Байрампаша. Психично болен мъж тормози съседите си в столичния квартал Люлин Клиентите на ресторанта първоначално изпаднали в ужас от гледката на разярения мъж с мачете, но после започнали да снимат с телефоните си полицейската операция за неутрализирането на опасния нападател.Милен Бахчеванов се опитал за вземе заложници, но набелязаните лица успели да избягат навън.Дошлите полицаи опитали да обезвредят нападателя с използването на водна струя, но безуспешно.„Дошлите полицаи му казаха да се предаде, но той тръгна срещу тях, замахвайки мачетето. Чуха се 19-20 изстрела. Раниха го и откараха в болницата“, разказва пред репортер на DHA очевидец.Милен Бахчеванов бил ранен в крака. След оказаната първа помощ на място, той бил откаран с линейка в болницата. Починал е от кръвозагуба, въпреки опитите на медицинския екип да спасят живота му.

Публикувахте от ДА СПРЕМ Своеволията в България в Събота, 18 януари 2020 г.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече