Братът в парламента, сестрата – сътрудник на Ангел Джамбазки! Деан Станчев, наследникът на Ревизоро, е царят на купоните

0

- Advertisement -

Деан Станчев, който зае мястото в парламента, освободено от новия екоминистър Емил Димитров-Ревизоро, е майстор на тежките софри, лежал е 45 дни в сръбски затвор, а сестра му е секретарка на евродепутата Ангел Джамбазки. Това е синтезираната версия на биографията на Станчев, който от години е член на ВМРО.

„Потресени сме, че точно той ще е наш народен представител!” – не крият шокът си мнозина в Шумен. Там Станчев далеч не се ползва с авторитет като политик, въпреки че е общински съветник. По-скоро репутацията му е на купонджия, меко казано.
Преди време започнал работа „Чистота”-та, която е предприятие на местното кметство, и затова сега съгражданите му се шегуват, че като нищо може да се впише сред експертите по екология в парламента. В изборите го сложили на 4 място в листата, общо взето неизбираемо, но той пък взел, че натрупал преференции, допълват източниците ни.

- Advertisement -


Сестрата на новоизлюпения депутат Зорина Николова е също дългогодишен кадър на ВМРО. Като студентка в Благоевград ръководи младежко дружество на патриотите. Сега е сътрудник на евродепутата Ангел Джамбазки, който пък остана без шофьорска книжка, след като го спипаха край Самоков, че кара пиян. Въобще във ВМРО явно са големи купонджии.
Източниците ни си припомнят още, че през 2008 г. Деан Станчев е настанен в сръбски затвор за 45 дни. Причината да го пратят зад решетките е, че със свои съмишленици подпалва сръбското знаме. Това става при посещение в Босилеград. После разправя из града своя версия. Уж нищо не бил сторил, а го хвърлили без причина в килията, но паметливи помнят, че е горил сръбското знаме, а ченгетата открили в джоба му късче от поругания байрак.


Новият народен представител участва и в живата верига на ГКПП „Капитан Андреево” през 2017 г., когато спираха автобусите от Турция, за да не гласуват на изборите.  


- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече