Резил! Прокурори защитиха учителката, която накара 32 деца да плюят съученик

0

- Advertisement -

Нов резил – учителката, която накара 32 деца да плюят по свой съученик за назидание, е наказана с предупреждение за уволнение, но няма да бъде освободена, нито разследвана, съобщиха от училището „Иван Батаклиев“ в Пазарджик, където се разигра грозната сцена.

Класната на трети клас г-жа Маратилова посъветвала деца да върнат жеста на момче, което ги наплюло, а възпитателният й метод скандализира социалните мрежи. Във въпросната паралелка учат предимно деца на пазарджишки прокурори, които вчера отказаха да разследват случая.

Родителите на останалите деца от класа дори защитиха класната публично и организираха подписка в нейна защита.

- Advertisement -

„Това дете е тормозило нашите деца. В конкретния ден момчето е дошло без учебници, в междучасието се е сбило с четвъртокласник, а после в час по музика е наплюло 6 деца.“, разказват родителите.

В състояние на афект г-жа Маратилова казала „наплюйте го и вие“. Поведението й е голяма изненада за нас, не прилагаме такива методи“, защитиха я и от ръководсвото на училището.

„Госпожата наредали на целия клас да го плюят. Не можех да повярвам, че това може да се случи. Г-жа Мартилова не се извини дори на родителската среща. Нямаше да има такава истерия, ако тя се беше извинила, тя дори не се обади да каже за какво става въпрос. Що за назидание е това?“, възмутена е бабата на детето. Семейството ще съди учителката за нанесените морални щети.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече