Корабният механик Ники Николов: Преди 30 години извънземни посетиха дома ми! Аз общувам със съществата от планетата Ванфим

0

- Advertisement -

Ники Николов е дългогодишен корабен механик от Русе. Той с гордост твърди, че е един от първите българи, влезли в контакт с човекоподобни, но от друга планета. В края на 1989 г. преживява истински сблъсък с паранормалното. В дома си чува страни шумове, разпознава звуци от спирачка на автомобил, скърцане на врати, местят се мебели, а щайгите от плодове и зеленчуци в мазето на къщата му непрекъснато се пренареждат от невидима сила.
Първоначално си мисли, че ще има работа с полтъргайст, но се оказва, че греши. В пристъп на гняв от случващото се той влиза в телепатичен контакт с извънземни същества от планетата Ванфим.
Извънземните споделят, че идват с мир и любов. Избрали го, защото имал енергиен код, подобен на техния и разбирал от техника. Подложили го на куп експерименти, като бърникали по различни части от тялото му, особено в областта на гръбнака. Споделили му, че искат да построят две бази в България, защото смятали да напуснат Слънчевата система в търсене на нови галактически приключения. Били бледолики и високи над 185 сантиметра.
Звучи като в научнофантастичен филм, но Ники Николов се кълне, че е сред малцината посветени в тайнството. Държи да разкаже историята на контактите си с инопланетяните.

– Г-н Николов, казвате, че преди 30 години извънземни са осъществили контакт с вас. Тогава оставили различни послания за земляните. С днешна дата какви планове имат те?
– Да направят свои бази на земята. Те правят по 30 000 полета към нашата планета, което е натоварващо. Имат нужда от почивка. Пътуват с големи летателни апарати. Идеята им е да минат в пространства след Земята. За целта трябва да си направят трасе. Искат да стоят на Земята, да не се връщат винаги на своята планета. Изключително работливи същества са и далеч по-развити от нас. Високи са над 185 см.


– Бихте ли припомнил от коя планета са вашите извънземни приятели?
– От планетата Ванфим. Първият ми контакт с тях беше през 1991 г. През 1989 г. в дома ни започнаха някакви странни премествания. Примерно, на баща ми дрехите бяха постоянно местени от едно място на друго, закачаха ги дори по корнизите на пердетата. На мен са ми дърпали юргана, килима под краката. Отваряха врата, палеха лампата, а после изчезваха. В онези години се говореше за полтъргайсти. Оказа се обаче, че в нас са идвали някакви извънземни роботи. Те бяха странни същества, защото можеха да пресъздават звуци. Пак ще дам пример: чуваш силни спирачки от кола, поглеждаш през прозореца, но няма нищо. Слизаха в мазето и разместваха щайгите с картофи. Слагаха ги под формата на кръст. Много им се ядосвах.


– Как точно стана контакта?
– Ами, как… Нещо като телепатия. Извънземните ми казаха да не се ядосвам за картофите, щели да загубят малка част от полезните си витамини, но иначе нищо опасно. Извиниха се, че са влизали в къщи. Почнах да им задавам разни въпроси. Обясниха ми, че са тук, за да правят нажни експерименти. Имах двама приятели, които бяха в болница. Помолих извънземните да ги излекуват и те го направиха.


– А защо избраха точно вас – замислял ли сте се?
– Защото работех в корабостроителницата и разбирам от техника, от двигатели. Първият ми извънземен приятел беше командир на летателен апарат. В момента той работи в техния парламент, който се нарича Уралт. Той се състои от 104 човека. Планетата Ванфим е с площ от 50 милиона квадратни километра. Населението е около 8 милиарда, малко повече от Земята. Мозъците им излъчват по-голяма дължина от тази на човеците. Извънземните са една раса – бели на цвят, високи, с големи очи. Има два пола – мъже и жени. Харесват ни. Мечтата им е да излязат извън нашата Слънчевата система и да преоткрият нови системи. Интересното е, че имат уреди, които им тестват съдбата. Този тест е задължителен след всеки полет до нашата планета. Показва винаги истински резултати – какво са видели тук, какво са научили. Място за лъжа няма.


– Че защо точно в България ще кацнат тези извънземни?
– Не е само в България. Освен у нас, са кацали в Турция, в Русия и в Южна Америка. Снимат видяното. Преминават с убийствено голяма скорост и за това човешкото око не може да ги забележи.

- Advertisement -


– Как се промени животът ви след срещата с тези същества?
– Доста се промени, защото започнах да уча езика им, спуснат телепатично. Те направиха няколко ескперимента с гръбнака ми. Правят и някакви сеанси с тялото ми, които са по 15 минути. Усещам нещо като прилив на странна енергия. Понякога ми разказват какъв е животът извън Слънчева система. Говорим и за смъртта, за това че всъщност няма смърт. Просто човек умира, мозъкът му изпраща импулс с дължина 2 метра и именно този импулс е енергия – вечният живот или безсмъртието. След време тази енергия може да пожелае да се върне на земята за нов живот, за да изпита определени емоции. Това вече е прераждането.


– А вие напускал ли сте слънчевата система? Качвали ли са ви на летателен кораб?
– О, не, абсурд е да ме качат. Аз още не съм подготвен за такова приключение. Не е ясно и как ще преодолея магнитното поле. 30 години уча правилата им, запознавам се с техниката им, а още не съм готов да напусна Слънчевата система, която разбира се, не е единствената във Вселената. При тях всичко е автоматизирано.


– Преди повече от десетилетие, когато се запознахме с вас, казахте, че имате извънземна приятелка. Какво се случва с тази дама, още ли сте заедно?
– Извънземна приятелка е силно казано. Тя беше част от екипажа на един летателен апарат. Пътуваше често между двете планети и умееше да командва, много държеше машините да блестят от чистота. Иначе съм запознат със свалките на планета им, със секса, с магазините, политиката. Извънземните си гонят целта – една база на руска територия и една на българска. Искат да поставят по 20 апарата и да си летят, където си искат.


– Тези извънземни само при вас ли идват или посещават и други хора от страната ни?
– Само при мен, други хора в България няма. Причината е, че имам енергиен код, подобен на техните кодове и че много разбирам от техника. За тях е много важно да знаят какво ям, с кого се карам, с кого съм приятел, какви електромагнитни вълни излъчва мозъкът ми и т.н. Ще ви споделя, че мозъкът на баба Ванга излъчваше почти 30 000 метра, за това тя можеше да гледа. На обикновените хора вълните са около два до три метра. Но има феномени, при които се движат от 2 метра до 32 000 метра. Има и едно пространство, което се намира на 17 250 метра. Там се наслоява по-голяма част от енергията на хората, т.е. на душите, които са напуснали тялото. Общо пространствата, в които се запазват енергиите са пет. За това душите не винаги попадат в едно ниво-пространство. Всеки човек си има мозъчен код, с който идва и си отива. Той се записва за вечни времена във Вселената.


– Какво ви казват извънземните за бъдещето на България?
– Казват, че не бива да се притесняваме. Те са убедени, че капитализмът ще падне като строй, защото не може в планетарен план едни човешки същества да грабят, бият и унижават други същества. За страната ни няма никакви проблеми и никакви военни действия. Наясно са, че българите са бедни и мизерстват. Това ще е така, докато всички не почнат да работят, както е на тяхната планета – там са организирани като пчелен кошер. Няма безделници и няма клошари. Бачкат по 4-5 часа. Казват, че пари за спорт не бива да се дават. Който иска да спортува – да го прави като хоби след работа. Искат да забраним със закон тайните общества. Те също пречат на благоденствието ни.


– Благодаря ви много за този разговор. Любопитна съм, дали иноплнетяните ще разберат за това интервю?
– Да, аз лично ще им го преведа. Мисля, че ще са доволни.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече