Daily Star: Ванга e предрекла епидемията с COVID – 19

0

- Advertisement -

Daily Star: Ванга e предрекла епидемията с COVID – 19

- Advertisement -

 Британският таблоид „Daily Star“ разказва за пророчеството на баба Ванга от далечната 1996 г., което се появи в профила не на Нешка Робева, видя debat.bg

Британците наричат баба Ванга „балканският Нострадамус“ и припомят, че тя е предрекла атентата в Ню Йорк на 11 септември, както и Брекзит.
 
„Нешке, ще ни гази короната“, казала през 1996 г. баба Ванга на Нешка Робева, която тогава не си давала сметка и не разбирала какво ѝ казва пророчицата. Дори си помислила, че отново ще бъдем под короната на руската опека. Уви, Нешка Робева не разкрива дали ѝ е било казано повече, като например кога ще свърши всичко това, но пожелава да минем леко.

Британският таблоид припомня, че пророчествата на Ванга за 2020 г. са доста тъмни – тя е предрекла убийство след покушение на Владимир Путин, както и мозъчен тумор на Доналд Тръмп. От британската редакция смятат още, че 85% от пророчествата ѝ са се сбъднали.
 
От друга страна обаче неведнъж роднини на Ванга са споделяли, че писанията от нейно име са измислици, тъй като тя никога не е говорила с такава конкретика.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече