Поддръжникът на конспирацията за Covid-19: В Световен мащаб, по доклад на патолозите, няма директно починали от коронавирус!

0

- Advertisement -

Известният като опозиция на теорията за високата смъртност от коронавирус в света и на действията и мерките на Националния оперативен щаб д-р Георги Тодоров направи публично обобщение на извършените лабораторни изследвания за коронавирус в страната и декларира интересни факти.

В статия в сайта „Право и здраве“ той предлага междинни резултати за установен от лабораториите изследващи с имунологични тестове антитела срещу САРС–КоВ2 и Антиген с генетичен тест – ПВР на тестваните граждани на България.


Обявените резултати са анонимни, базирани са от 3 платформи с резултати, посочени от 34 лаборатории в цялата страна, без значение на формата им на собственост и финансирането им. Данните са към 11.00ч на 20.05.2020г. са:

МетодБрой тествани / положителни резултата% установени носители към тествани
ПСР60606 / 22923.78%
Тест за антитела – ИгМ и ИгГ30814 / 11963.88%
Снимка: Право и здраве

- Advertisement -

Д- р Тодоров анализира данните така:

„От направените тестове на хора, може да се направят следните изводи, при следната условност:
1. Нито една платформа не е дала на колко пациента е направила и двата вида тестове.
2. Нито една платформа не е направила екстраполация към прилежащата на лабораториите-участници, регионални популации.

Въпреки това, въз основа дори , само на тестваните с имунологични методи може, вече да се направи извода , че при население от 7 000 000 души в страната, среща със САРС- КоВ2 са имали не по-малко от 271.600 човека, данните спаднаха като % от предишните ни изчисления и коригираме данните. Почти наполовина към занижение, което се дължи на много по-големия брой изследвани.


От направената екстраполация: 336 човека стигнали до болница- 0.12 % хоспитализирани спрямо емпирично получените твърдо срещнали се с вируса КоВ-2, а смъртността, която се измерва, в инфекциозните, като починали спрямо заразени е към днешна дата 116/271600 човека. Или 0.04% от причината за смърт е асоциирана с корона вирусна инфекция. Това говорят числата в нашата страна. Не че не ни интересуват другите страни, но при нас е така и това съвсем не се дължи на мерките, на когото и да било. 
Подобна е картината в големите страни, въпреки големия брой обявени починали, се оказва, по доклада на патолозите, че няма директно починали от Корона вирусна инфекция и сама тя по себе си може да подпомогне усложнението или обострянето на придружаващи заболявания, но сама по себе си не представлява нито Особено опасна инфекция, нито заслужаваше такова особено внимание, нито предизвика епидемия, нито доведе до повишаване на смъртността в България. Недопустимо е да се съобщава, че има починали с придружаващи заболявания като Хронична сърдечна недостатъчност“, обяснява специалистът.

Той настоява, да се направят необходимите изводи и от страна на лекарите, и от членове на обществото и да се направи равносметка за общата ни подготвеност да се справяме с кризи, особено ако сами сме си ги създали.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече