Политолози: Няма условия за предсрочни избори! Няма нови лица! Манолова, Божков и Трифонов са стари муцуни!

0

- Advertisement -

Кампания тип „кенгуру“- ту се появаваш, ту те няма, правят укриващият се от правосъдието в Дубай милиардер Васил Божков, бившият омбудсман Мая Манолова и шоуменът Слави Трифонов. Оценката даде политологът доц. Татяна Буруджиева пред БНТ. Тя и колегата й доц. Стойчо Стойчев бяха категорични, че няма да има и не може да има предсрочни избори.

„Аз няма да се уморя да повтарям, че хората обичат новото. Но Мая Манолова не е нова. Това, че се кандидатира за кмет, нима не е ли влизане в политиката? Слави Трифонов го знаем какъв е неговият наклон. Няма нищо ново“, каза доц. Стойчо Стойчев и припомни, че Манолова беше и депутат.

Мая Манолова

- Advertisement -

„Няма условия за предсрочни избори. Няма кой да дойде.  За какво да ходят да гласуват, ако не им дадеш надежда?“, допълни Буруджиева.

Двамата коментираха и атаката на Васил Божков срещу властта. „Божков стои в общата конюнктура. Ясно е, че в балканския политически сюжет винаги има връзка между бизнес и политика. Ясно е, че той е един човек, който е несметно богат. Трябва да сме изключително внимателни, когато слушаме това, което той говори. Българинът не харесва богатите хора, винаги се съмнява как е трупано богатството“, поясни Стойчев..

„Да си въобразяват хората, които дават пари, че те правят политиката и да казват кога е времето за избори, не е в областта на политологичния анализ, а на друг тип професии. Абсолютна грешка е по този начин да се влиза в политиката“, каза Буруджиева. И отправи критика към „добре заплатените пиари на Божков“, които според нея не са наясно какво точно вършат.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече