ПАДЕНИЕ: Бойко изпрати Томислав да потуши разцеплението във Видин с пропаганда в театъра

0

- Advertisement -

ГЕРБ предприе отчаян ход срещу разцеплението, което тресе управляващата партия във Видин. Поради липса на идеи, хората на Бойко Борисов са решили да си правят партийната пропаганда с откриването на реновираната сграда на театъра в крайдунавския град, предаде Narod.bg.

Народът буквално побесня от безумието. Коментарите са унищожителни:

Срам! Прекрасната сграда на видинския театър – най-старата театрална сграда в страната, която бе основно ремонтирана  с 2 милиона лева, ще бъде открита на 3 юни с….. партийно мероприятие.

- Advertisement -

ГЕРБ-Видин ще приеме 230 членове, като с този ход ще разсее  съмненията за разцепление след напускането на 50 членове, сред които бившият кмет Огнян Ценков и бившият областен управител Албена Георгиева, пише „Монитор”. Лично Томислав Дончев и Красимир Велчев ще връчват партийните билети.

За събитието съобщават и местни, съществуващи благодарение на партийното отразяване, медии. Всеки, естествено, е свободен да членува или не в която избере партия, макар че в случая явно става въпрос не за осъзнато действие, а за статистика и мерене на нещо си.

Защо, обаче, трябва да страда културата? Видинският театър е невероятно красив, но на обновената сцена все още не са стъпили истинските актьори, питат изнервените видинчани пред Narod.bg.

Истинската публика още не е видяла прекрасната нова зала. Явно партийните представления са по-важни. Жалко… за културата, за великото театрално изкуство, за нас самите. На утрешното представление и на актьорския му състав – Честито! Дано оцените и знаете къде се намирате. И имате малко респект, ако не срам!

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече