Страховете на властта! Борисов и пиарката му с параноя: „Дрон!“, „Следи ни!“, „Радев!“

0

- Advertisement -

„България е имала и други слабо образовани простаци за премиери, но в сравнение с ББ те са интелектуални и морални аристократи.“

Няма да влизам в ченгеджийските номера на президента Завиждам му за съдебната реформа, която направи – съдиите да му носят предварително актовете си, иронично заяви премиерът Бойко Борисов на поредната си разходка из страната под мотото: „Инспектирам“.

„То, друг няма да ни похвали, затова ние да се похвалим! Его го. Хайде пак да се похвалим. Гледай! Красота!“ С тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към журналистите при проверката си на обходния път на Поморие, с който транзитният трафик се изнася извън града. 

„Знам, че ви е яд, ама… След нас всеки ден оставяме направено. Това не могат да го боядисат след това. Не могат да го поддържат след нас“, добави министър-председателят.

Борисов коментира и темата с подпорната стена на плажа Алепу и се зарече там да не се построи хотел.

По-рано днес пиарът на премиера Севдалина Арнаудова внезапно се обърна към Борисов: „Г-н премиер, един дрон ни следи!“ 
Предупреждението й дойде докато двамата се возеха в премиерския джип, в който бяха още бургаският кмет Димитър Николов, екоминистърът Емил Димитров, и зам.-министърът в МРРБ Николай Нанков.
„Радев!“, отсече уверено премиерът. После обаче се оказа, че дронът е на един от работниците на пътя.

„Няма в ченгеджийските му номера да влизам.” Така рязко отговори премиерът Бойко Борисов на нападките, които му отправи президентът Румен Радев вчера след посещението си на Белмекен.

- Advertisement -

А по адрес на правоохранителните органи се изказа вдъхновено: „Да окуражиме прокурорите, да окуражим ДАНС на днешния празник на МВР. Рискуват живота си, защото десетки години сте питали – защо само малки риби, средни риби, цаци, а сега те се занимават само с акули. Сега сигурно въпросът ще е: защо само с акулите? Нека да бъдем малко по-позитивни.”

На президента пък пожела хубава неделя. „Малко да се опита и той да обединява, а не да разединява всеки ден нацията. Бизнесът му, бизнесът ми … Българският бизнес не заслужава такова отношение”, заключи Борисов.

Арман Бабикян: Аууу президентът правел “ ченгеджийски номера“!!!! Голям срам, всичко се обърка бе господин Борисов?! Сега остава вие да се направите на летец и да направите лупинг! Защо не? Ще го снимат, а придружаващия балет от министри ще пада с парашути изписвайки ГЕРБ над магистралата!

Чавдар Николов: Баси, ледовете се пукат, господа съдебни каскети. Буда вика „Дръжте Буда!“. Не съм чул Радев да е с досие, ама за Буда съм чул. Така както е тръгнало, утре главатярят ще го нарече и мутра, със симитлийско потекло. П.П. Сами си направете изводите дали ще има Алепу Виридж за птички или за туристи…….

Илия Наумов: Днес възпитаникът на ченгеджийската школа в Симеоново пак говори интересно. Каза, че президентът Радев безделничел, разхождал се из страната и говорел пред журналисти. И бил разделител! Все „ченгеджийски номера“ според компетентното мнение на ББ. Самият той, за разлика от Радев, строи, т.е. инспектира с пот на чело, бродейки из родината, говори на монтираната в джипката му камера, обяснява на придружаващите го лица кое е мантинела, кое е асфалт и др. умни неща. Може би и обединява някои хора. Поздравлява от прозореца „наборите“ по магистралите, спира и да поговори пред „мисирките“ – главно по адрес на Радев. Накратко – прост, дебелоок, дебелокож, лъжлив, подъл и зъл, такъв е ББ. България е имала и други слабо образовани простаци за премиери, но в сравнение с ББ те са интелектуални и морални аристократи. С ББ обаче сме като в Храма на обречените.

Иван Бакалов: Заглавия „Борисов открива обиколния път в Поморие“, „Борисов откри обиколния път в Поморие“ и т. н. са като излезли от в. „Работническо дело“ от времето на Тато – „Другаря Тодор Живков откри …“. Ама той дори не откриваше обиколен път, а заводи, по-големи неща. Представя ли си някой Макрон да открие пътен участък?
В момента има някаква идиотска пропаганда, каквато и при соца не е имало – всеки ден премиерът в новините, всеки ден открива нещо, посещава изкоп. И се изказва пред мисирки по всички въпроси. В свободния свят, ако премиер нарече репортерките мисирки, ще му обявят бойкот, ще застанат с гръб към него, операторите демонстративно ще сложат камерите на земята. Случвало се е неведнъж.
Като пиша такива неща, разни хора тук казват, че съм изливал злоба към Борисов.

Източник: „Либерта“.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече