Проф. Николай Радулов: Акцията в президентството цели компрометиране на Румен Радев

0

- Advertisement -

По думите му управляващите вече очакват да паднат от власт заради „многото безумни издънки“

„Трудно е да се каже дали нещо ще излезе въобще от акцията на прокуратурата в президентството“. Това каза пред БНР експертът по сигурност проф. Николай Радулов. Според него това, което се случва днес, има две цели – едната е да се затъмни скандалът с „Росенец“, другата е – да бъде компрометиран всячески президентът Румен Радев. „Защото неговата популярност сред хората нараства. Този рейтинг един ден ще се осребри“, смята проф. Радулов.

- Advertisement -

По думите му управляващите вече очакват да паднат от власт заради „многото безумни издънки“ и се страхуват от служебно правителство, което президентът трябва да назначи. Експертът коментира още, че е озадачен от това как е възможно да се осъществява търговия с влияние от хора, които не са в изпълнителната власт.

Това, че някой е препоръчал някого за назначаване някъде, това мога да го направя и аз. Дали ще е търговия с влияние? Къде са получените облаги? Тези записи и чатове, които ни бяха представени от прокуратурата не показаха никаква търговия с влияние„, категоричен е той.

„Прокуратурата прилича на Шесто управление на Държавна сигурност“, коментира още проф. Радулов. По думите му действията ѝ са избирателни и определено са политически.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече