Близо до властта: 10 майстори на внезапната милувка

0

- Advertisement -

В българската публичност никога не са липсвали хора, които са винаги готови за внезапна ласка, ихтибар, поклон, „целувка на още по друго място“ и клякане с преданост в погледа. Някои обаче са по-добри от другите и този факт се нуждае от видимост! 


Ето я кратката ранглиста на в. „СЕГА“ с по-изявените към момента милувачи.


- Advertisement -

  1. Евгени Будинов, депутат от ГЕРБ и (по слухове на очевидци) актьор. За жалост не се е снимал никога в порно, а така мазно и сладко-сладко говори за шефа си в партията Борисов и шефа си в Комисията по култура Рашидов, че почваш да се оглеждаш за турски сладкиши и османски забавления. Би трябвало да стане основател на ГЕРБ-Кючекчийки, защото „гювендии“ е грозна дума и не отива на партийна фракция.
  2. Росен Плевнелиев, покорител на синоптичка. Виждаш го, че прилича на Мики Маус, чудиш се на налудната му усмивка, колебаеш се дали не трябва да му съчувстваш и доколко е етично изобщо да го гледаш. Питаш се – морално ли е да се забавлявам с такъв индивид? А през това време той те е преджобил, превъртял ти е парите в няколко центрофуги и пак така ти се лензи с усмивка тип „специални потребности“. И много добре си прави сметката, макар че формално погледнато ласките му са безплатни. 
  3. Тома Биков, преподобен Пържолник. Той е от тези войници на Любовта, които винаги са с пълна уста. Съществува теософска концепция, че ако праснеш Тома с пържола, той ще повярва и в Божието възкресение. Краен скептик, той става изключително доверчив при насилие с пържолки. 
  4. Недялко Недялков, информационна агенция. Той е журналист, който всяка секунда може да ти извади вибратор и да го употреби политически. Той може да ти напише такава хвалебствена статия, че да се чудиш дали не ти шепне тия мръсотийки, щото всъщност се кани да ти отхапе парче от ухото (да не казваме по-голяма дума!). 
  5. Антошка Тодоров, политически екзорсист. Той не охва пред никакви мъки човешки. Може да го налагаш без капка жал с пачки и пържолки през устата, той само ще изпуска емоджита, ще пее псалми за ГЕРБ, ще ни пази от комунистите и ще плющи с бича по враговете на Шайката. Макар да е суетен, за каузата може дори да се изака анонимно и няма да си сложи подписа на стената, колкото и да е силно изкушението. Особеност на характера – когато си потопи мустаците в екскременти, на лицето му не трепва и мускул, като неизменно запазва изражението си на сериозно свещенодействие. 
  6. Иван Гешев, покорител на Луната с дизелов локомотив. Той е страшен и всесилен, но може да бъде мил и грижовен. При определени обстоятелства и към определени личности с определена обиколка на талията може да е нежен и внимателен като синовна милувка. Ако за едни евентуални престъпници е бухалка и възмездие, за други евентуални престъпници е чадър и гъба за баня. В края на краищата всички сме виновни до доказването на противното, но някои са по-малко виновни и се нуждаят от подкрепа, за да не тръгнат по лош път.
  7. Пламен Георгиев, испанист, дипломат, бивш спецпрокурор. Изключителен професионалист, който се люби и с ушите си. Но ушите му не поемат всичко! Фрази като – „Ало, Ваньо, тука някакви митничари са влезнали при Мишо Бирата…“, той просто не ги чува, колкото и децибели да им набримчиш. Той може да прави дори испанска любов на ниво В1. 
  8. Данаил Кирилов, критик на Спондж Боб. Той е способен да се наведе дори под формата на изправяне. Жаден е за целувки на корави десници. Прави любов, следвайки неотстъпно ритъма на своята мисъл. Джурка и преобръща пеперудите в стомаха. Стене като магаре. Гледа в очите като черен кон на белия сняг. 
  9. Деница Сачева, социален антрополог. Еднакво добре може, както да плаче за онеправданите, така и да отстоява „каузата ГЕРБ“ и да не се дава. Любовта и ласката при нея не са механичен или инстинктивен процес, а обмислени ходове. Подозират я не толкова в склонност към кръшкане, колкото в някакво серийно отдаване под наем. 
  10. Валери Симеонов, любител на майки. Той знае как да изтръгне сълзи от една майка. Видят ли го, майките почват да викат, да плачат и да търсят майките си. 

Източник: „СЕГА“

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече