Родна конспирация: Борисов и прекрасната госпожа Х.

0

- Advertisement -

Една прекрасна госпожа. Тя, по думите на самия Бойко Борисов, е направила снимките на стаята и шкафчето в дума му. Тази госпожа, каза още той, е била пратена от президента Румен Радев и неговото обкръжение, за да го „сготви“. Подготвяно е години наред, каза още премиерът. Какво значи „години наред“ е твърде интересно. Съветът е да си представяме необикновена история.

Някъде около 2016-2017 имало една госпожа, която била прекрасна. Скоро след като спечелил президентските избори срещу друга прекрасна госпожа – Цецка Цачева, Румен Радев решил, че преди да разедини нацията, трябва да обедини Бойко Борисов с прекрасната госпожа.

От тяхното обединение щяло да излезе чудесно разединение години по-късно. Обединявали се, каквото се обединявали, и накрая назрял точният момент. Снимките изгряли във всички медии и с анимационен смях прекрасната госпожа и президентът празнували голямата победа на чаша шампанско в президенството. 

Но възникват няколко основателни питания.

1) Например: Борисов първо твърдеше, че няма нищо общо със записите, а вече твърди, че си взел бележка като го записват незаконно – въпрос на Николай Слатински.

- Advertisement -

2) Също: Как така премиерът твърди, че са го снимали докато го няма, а в същото време е сниман как спи на леглото – въпрос на журналиста Стоян Тончев. И дали няма с лекота президентът да осъди Борисов за клевета? 

3) Трето: добре, то че беше ясно, че е прекрасна госпожа, беше, но какъв е отговорът за записите и за шкафчето?

Прекрасната госпожа е влязла в джеймс-радев-бондски сюжет, но нейното интимно участие в живота на премиера е едно, а заснетото и записаното съвсем друго. Второто е от значение.  Докато няма отговори на тези въпроси, ще се наложи да сглобим цялата картина. Сглобяването, във версията на премиера, описва фантастичен сюжет, в който президентът просто го подпуква от сутрин до вечер по най-пъклени комшийско-битови начини. Лети и облита с дрон къщата в Банкя. Инструктира прекрасни госпожици и ги обучава на прелъстяване и шпионаж. Излиза с вдигнат юмрук от президенството и със слогана разединението прави силата – изглежда трябва да се обедини например с прокуратурата и въоръжената акция в президенството.

Ако премиерът наистина е прав, Радев трябва да е гений на конспирацията. Но предполагам, че Борисов просто би могъл, както предположи Стоян Тончев, да се превърне в осъден за клевета човек. Няма да е за първи път, впрочем.   

Автор: Райко Байчев

Източник: Actualno.com

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече