„Неуважаеми господа полицаи, защо не протестирахте заедно с нас?“

0

- Advertisement -

НЕУВАЖАЕМИ г-да полицаи, искате по-високи заплати, но нали знаете, че НИЕ трябва да ги платим? ТОЙ ви „дава“ и раздава някакви милиони, като семки на футболен мач, но НИЕ ги плащаме!

Така се обръща към протестиращите полицаи лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев през фейсбук профила си.

На униформените, които вчера се вдигнаха на протестно шествие, той задава няколко въпроса:

Когато искате, какво давате? Защо не кажете пред обществото какви са резултатите от вашата работа, за да ви плащаме повече? С колко сте намалили битовата престъпност, с колко са намалели битовите кражби, с колко са намалели телефонните измами, колко е разкриваемостта на различните видове престъпления? Бабите и дядовците по малко ли ги бият и трепят по селата? По спокойно ли спим в домовете си? А?

И ДА ВИ ПИТАМ ОЩЕ НЕЩО?

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ, когато за министри ви назначаваха доказани престъпници и компрометирани хора, та точно те ви закопаха и превърнаха МВР в кочина? Румен Петков, Михаил Миков, Цветан Цветанов, Цветлин Йовчев, Румяна Бъчварова, Валентин Радев, шофьора на Мето Илиенски и сегашният мутраген?

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ , като за главни секретари ви назначаваха мутри, ушеразтривачи, малоумници, престъпници, бодигардове на мафиотски босове и некадърници? Борисов, Лазаров, Костов, Маринов и тн.?

- Advertisement -

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ , когато ваши колеги рискуваха и губеха живота си заради малоумието, некадърността и корумпираността на вашите началници, които ги пращаха на самоубийствени акции и на сигурна смърт?

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ, когато за шефове на областните и районните дирекции ви назначаваха политически обвързани хора, хора свързани с мафията и назначени за да изпълняват политически поръчки и да пазят интересите на мафията?

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ, когато биваха уволнявани кадърни и честни ваши колеги, а на тяхно място управляващата мафия назначаваше свой слугинаж?

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ, когато ваш колега нахлу в училището на моят син, който е в седми клас и най брутално го изведе да го разпитва, като криминален престъпник, с кого се срещам и за какво разговаряме?

А ЗАЩО, КОГАТО НИЕ ПРОТЕСТИРАХМЕ СРЕЩУ същата тази мафия, която превърна МВР, ДАНС и Прокуратурата в свои мутренски бригади, вие пазехте мафията И БИЕХТЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ?! ТОГАВА НЕ РЕВЯХТЕ! А СЕГА РЕВЕТЕ!

Заради отговорите на тези въпроси, аз и колегите ми от БОЕЦ няма да ви подкрепим. И не защото не сте прави, всеки има право да се бори за по-добро заплащане и по-добри условия на живот и труд. Няма да ви подкрепим, защото загубихте нашето доверие и защото се превърнахте в пазители на мафията, а не в пазители на закона. Познавам и свестни полицаи, почти всичките вече бивши. Като ченгето, което на 02.09. в мелето на стълбите пред новият парламент, след като избухна бомбичка сред нас разкъса кордона, за да провери дали всички са добре, и граждани и полицаи. На тези служители на МВР ще кажа – изправете се срещу корупцията и шурабаджанащината в системата, изправете се срещу употребата на МВР, като бухалка срещу свободните граждани, изправете се с искания за реална реформа и промени и тогава ще получите моето и на гражданите доверие и подкрепа!

И ЩЕ ЗАВЪРША С ПОСЛЕДЕН ВЪПРОС! Скоро БОЕЦ и други наши съратници ще излезем отново на площадите в битка срещу мафията на Борисов, Пеевски, Гешев, Доган и бандата им. ВИЕ ЩЕ ЗАСТАНЕТЕ ЛИ ДО НАС , ИЛИ ЩЕ ПАЗИТЕ МАФИЯТА И СЛУГИТЕ И?

Питам, защото искате нашите пари и НИЕ ви плащаме! И защото всички сме преди всичко граждани и в една държава живеем.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече