Заради пропуснатата лустрация е настъпила необратима кастрация на един цял народ

0

- Advertisement -

При българското ляво има остър дефицит на два атома кислород, при такава сатурация настъпва загуба на здрав смисъл, но остава изобилие от думи, понятийни конфети, банализми, които се сипят щедро от екраните. Никой в България не е пощаден. Човек незабавно проумява колко е безсмислен живота.

Усещането е, сякаш караш след кола подала ляв мигач, която внезапно прави десен завой. Още по-лошо, успяваш да мернеш за една стотна от секундата жена си, която се целува с друга непозната жена. Въобще 

тревожно усещане за стогодишна и ежедневна измама

Поводът за тези няколко реда е, как какавидите от бившите тайни служби настанени по различни медии оживяват и започват усилена какавидна дейност. Прилика с тъй актуалните днес нуклеидни киселини, познати като вируси. Откъде извира енергията на тяхната екзалтация. Знаем, че хората послъгват. По официалните празници и зари, тържествено и обилно. Познавачи твърдят, че има изведен педал монтиран някъде в подземията на “Парк хотел Москва”, други, че педалът е в Президентството. При натискане с ляв крак се 

задействат всички спящи клетки от ченгесарската мафия

 За да не бъдат мигновено разобличени и си припомним малките им агентурните имена, имат разрешение да хакват по някоя и друга кама в рунтавия гръб на Русия. Често ни разсейват с размисли за висока култура и изкуство.
Не е ясно защо политическата върхушка на Русия е превърнала в свръх цел и смисъл на съществуването си да тормози света и му пречи да живее по-добре.
Мобилизирали са всички звена и етажи на спецслужбите, ресурси над и под земята, дипломацията, военната промишленост, медиите, научните институти, /секция отрови/, само и само светът да страда, ако може да настъпи Гладомор. Каква азиатска философия, вместо да демократизират собствената си страна се опитват да контузят останалия свят.
Вече знам, че социалистите и левите пропагандатори успяват да изстрелят повече думи отколкото вируси за определено време. Какво искат тези хора настанили се в екрана ми формат 16:9. Спусната е задача: да се декапитират Гешев и Борисов. Подкрепа за Радев. Правят го толкова бездарно, че ми напомнят за пияндетата Дани и Пилон от романа “Тортила Флет”, които скрили шише с галон вино в храстите тъй, че всеки минаващ изгаря от любопитство да провери, какво точно е скрито там. За господина Радева агентурата мълчи, като за умрял мафиот или гръмнала ракета на руски космодрум. Митингът фуча, крещя, уринира, прегракна и се смали към залеза, но

 за Радев нито дума

 Това сочи кои са организаторите. И за Йоло Денев стана ясно, че струпването на хора множи вируса. Митингите се оказаха истински центрофуги за нови мутации. Напоследък Радев е започнал да шепне. Това е знак за дълбоко неудовлетворение от собственото си представяне, издирва нова гласова бленда, с която да хипнотизира намаляващите привърженици. Съска и фразата затихва към края, така остава неразбрана, защото повече от половината народ е глух. Това може да означава идва поредното вето, но и далече по-страшни неща. Дали съскането ще премине в шъкане е трудно да се предвиди. Удивително е съвпадението на възгледите му с най-ярките представители на българския криминалитет, който е изнесъл предвидливо бюрата си в Дубай и Белград. Отгоре се мъдрят реквизитни, червени телефони. Ще ги откриете и в централата на БСП и някои новосформирани лъже партийни образования. Президентът съска в Панорама. Бойко Василев храбрее с въпроси, които вицето отдавна е получила, за да няма „панорамен“ провал. Изглежда в Отечеството не е останал нито един човек, който да знае, че всякакви партийни пристрастия категорично спират на входа на Президентската институция. Президентът още не бил “престанал да оправдава доверието на БСП”! Това е по-голяма дивотия и от Тръмпи упорството в Америка.
Заради пропуснатата лустрация е настъпила 

необратима кастрация на един цял народ

Ще ми се това да беше сън, някакъв глупав и нелеп сън, който става още по-глупав при опит да се разкаже, но се оказа реалност.

PS 

“Галъп” ни ощастливи с нова прогноза, която вече се е превърнала в проза. Въпреки всенародната ретроградна амнезия, помним, че “Галъп” послъгва преди всички избори, рефлекторно и по навик. Разказът е, че БСП е изпреварила ГЕРБ – значи време за ляво управление. Ура. А някой си Славей Трифонов щял да закрие слънцето на ДПС. Известно е, че там няма никакъв Диоген да му каже, “я се премести, че ми правиш сянка. Зад митингите има двама, които желаят повече от всеки да срутят държавата, живеят в задгранични хотели и плащат за нощувка, колкото месечния ви доход. Звънят по червените телефони, съгласуват през конфиденциални контакти, как да разтурят властта и размътят оня слой от населението, който всъщност са ограбили. Така Петър Младенов и Андрюша съгласуваха по същите процедури как да извършат преврата. Ако имате търпение прочетете как работи Русия с България. Как гледат те на нас. Иска се търпение, за да узнаете, че и днес тук е пълно с “Андрюши”.
Но стана нещо непредвидено, разгневиха вируса. С народа не успяха, но вирусът побесня, измутира и започна да нокаутира, кой където свари.
Не правим секс, ако не искаме да заразим жените с бременност. И Мангъров ще ви каже, че забременяването е опашата вирусна зараза и ще изчезне напълно след, седем, максимум девет месеца. При пандемия не бива да си бъркаме в носа. Няма опасност от счупване, но просто е глупаво. Бедата е, че неусетно си “бръкнахме в мозъка”. Чиста проба лапароскопия през синусите. Вижда се и от сектор В, че освен тримата отровени с гъби по тартановата писта загряват Трифуноов /изпява се, като търсите в огледалото най-грозния си профил/, Бойкикев и две дами на високи токчета с очевидно маниакални разстройства. По лицевата мимика, интонацията и речевата афазия ще ги познаете. При едната наблюдаваме несекваща провинциална логорея с характерен дупнишки пуйчи крясък. При другата манийни пристъпи за величие, изказани с баритонен глас, както го умеят биполярните. Има и други, които мечтаят за синекурата на посланическите постове.

- Advertisement -

PS на PS

Постскриптум на постскриптума. Сега въпросът е: на кого първи ще му наврът мундщука в гърлото. Разбирай политическа интубация. На Бойко или на съскащия президент, който всеки момент ще започне да шъка. В суматохата, обаче го лапна Корнела. Тя се радва на орално-канибален рефлекс и щом има нещо за амкане, никой няма шанс. На фотофиниша се вижда ясно как първо две лакоми джуки пресичат заветната линия. Бях се отказал да се обаждам на тези теми, но започнаха да ми пишат и звънят по телефона, дали не кашлям. Ами не, опитвам мушмулите. Тук сме сами като в космически полет. Летим пета година към неизвестен свят. Понякога се търсим из стаите. Никога няма да се завърнем на земята. На стипчивите мушмули и киви им е рано. На стипчивата ни демокрация също. Трябва още да мръзнем, да омекнем, угнием и станем ядливи по европейските стандарти.
Но добре е да знаем, че нищо не обърква така генерално сметките на задграничните кукловоди и мръсниците от тайните служби, както гласуването за порядъчни и умни хора. Против техните “Андрюша” проекти.
Приемете, че горното изречение е болтвано. Народът прочита погрешно събитията. Всъщност той не може да чете. Нелечима дислексия. Това че Айнщайн и Моцарт са страдали от нея не означава нищо. Ние виждаме несъществуващи неща, халюцинираме суеверно сюжети. Митомани шетат с извадени саби из безкрайния фризьорски салон на Фейсбука. Секат глави вместо да правят прически. Мнозина са развили 

отвратителен кастрационен комплекс

 Раздали са си пагони на елити. Сърдитковци се гневят с наметнати тоги на вселенски демократи. Не знаят безсмислието на това. Това незнание е по-страшно от функционалната неграмотност на децата ни, която всъщност е в основата на цялата българска неразбория. Одързостеното говорене лишено от здрав смисъл все още не означава интелигентност. Ни най-малко. Тъкмо обратното. Разполагаме с катастрофирал народ, получил тежко комоцио в бетона на социализма. Вървим към зомбиране и масово уеднаквяване. Клонинги на клонингите. Пълно унищожение на любопитството и непредубедения поглед към света. Естественото желание за познание е отстъпило пред дузина пропагандни неистини, с които яростно се нападаме помежду си. Ставаме вторично първобитни хора въоръжени с остри сечива. Чуваме гласове, скоро ще повярваме, че трябва да убием, за да оцелеем.

Автор: Христо Слави Рачев

Източник: Faktor.bg

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече