Александър Симов: Прокуратурата трябва да се намеси относно любимия храненик на държавата Стъки!

0

- Advertisement -

Прокуратурата трябва да се намеси относно „любимия храненик на държавата Стъки“. Това написа във Фейсбук журналистът и бивш депутат от БСП Александър Симов. 

Ето какво гласи неговото излияние: 

„Току-що изгледах момента, в който любимият храненик на държавата Стъки нахлу по време на интервюто на Антон Кутев в Нова телевизия. Този момент трябва да остане в историята.

Това са конвулсиите на една отиваща си паразитна прослойка, която отказва да повярва, че България вече е друга държава.

- Advertisement -

Само си представете в какво е превърнал страната Бойко Борисов – паяжина от държавни паразити, смучещи алчно и ненаситно средства, един адски коктейл от питекантропи, които са си осигурили лично благосъстояние на наш гръб. И нещо повече – днес тези същите, докато гледат как светът им се руши, си позволяват такава върховна наглост, че човек неволно се парализира пред тази арогантност.

Те са свикнали точно така да се държат – недосегаеми, нагли, отплували в облаците на личния си просперитет изцяло за наша сметка.

Един нищо и никакъв Стъки е бил захранен с 1 милион лева. Трябва ли да се учудваме тогава на имотните сделки на Владислав Горанов, на безобразията в ББР, на източените язовири с техния прелестен и затревен пейзаж, на свръхбогатите директори на болници и техните съдебни плонжове?

В друга държава обаче, вместо да разиграва телевизионни маймунджулъци, такъв като Стъки отдавна трябваше да е обект на интерес от страна на прокуратурата. Вместо да се прави на кандидат за президент, той трябва да дава отговори, защото безобразията на предишната власт всеки ден излизат като гной, която беше на път напълно да убие държавата.

И според някои анализатори това били само „думи“. Това е все едно да наречеш ядрения взрив „просто пушилка“. Днес виждаме остатъците от държавата на Бойко Борисов, които си мислят, че тяхната лична утопия може да продължи, че българското общество ще си затвори очите пред всички тези безобразия и ще ги отмине. Нищо не трябва да отминава. Навремето Янаки Стоилов формулира един великолепен лозунг: „Долу олигархията! Свобода за народа“. По дяволите, той е бил безобразно прав. Докато хора като Стъки щурмуват телевизионните студия, свободата не е истинска. Време е да стане.“

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече