НЕЧУВАНА НАГЛОСТ! Бойко съвсем изпуши в жегите: Откъде намери парите за пенсии, бе? В чекмеджетата ли?

0

- Advertisement -

„Здраве желаем, здравейте“. Така бившият премиер Бойко Борисов  поздрави хората, но ги помоли да се преместят на сянка заради горещото време.

И добави: „Радев да дойде, с един дрон ме шпионираше, беше много забавно“.

От областното ръководство на ГЕРБ-СДС подариха икона на Борисов и му заявиха: „Това е за най-успешния премиер в съвременната българска история, пожелаваме ви поредния успех и да ни водите в името на България“.

А бившият премиер добави: „Както е казано в Библията, без Господ нищо не може да се направи“.

Те подариха и една икона на Ананиев, като му пожелаха да продължава да бъде най-успешния финансов министър.

Борисов от своя страна отвърна: „Вчера слуша ли на финансовия министър пресконференцията? Изведнъж бюджетът стана добър!“

„Сега ще звучи сякаш ви чета приказка. Може да я озаглавим „Приключенията на Асен Василев в чудния свят на финансите“. Преди месец каза, че бюджетът е продънен и буферите са изчерпани. Ууу оставка – това го каза Радев.

Той обаче отива в Брюксел, понеже се почувства свободен Асен Василев, и казва: Открихме 1.5 млрд за допълнителни разходи. Къде ги откри бе? Нали ми приписахте чекмеджета! В чекмеджета ли ги откри? В скринове?“.

„Приемаме, че в Харвард учат интелигентни хора. Той казва намерихме… Все едно 1.5 млрд. ги е намерил в горичката. И продължава: „Дефицитът ни е третият най-нисък в ЕС заедно с държавния дълг“. Чакайте, това сега ли го разбрахте?“, запита лидерът на ГЕРБ.

„Асен Василев казва само за няколко дни разлика: „Това ни дава устойчива икономика и свобода да реализираме националните политики“. Защо искате да ни стържете? Че сме ви оставили най-добрите финансови показатели ли?!“, добави той.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fboyko.borissov.7%2Fvideos%2F513093316575647%2F&show_text=false&width=560&t=0

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече