Бойко Рашков: Отдавна не се занимавам с хора като Борисов – нито житейски, нито професионално

0

- Advertisement -

Отдавна не се занимавам с хора като Бойко Борисов –нито житейски, нито професионално. Това каза пред Фрог нюз във шефът на МВР Бойко Рашков във връзка с предложението на лидера на ГЕРБ да бъде разпитан лично от Рашков.

В четвъртък Бойко Борисов е привикан да се яви в Главна дирекция „Национална полиция“.  На пресконференция бившият премиер се ожали от това, че е получил призовка. И за да се изкара жертва, обяви, че се надява „да излезе жив“ от сградата. Хора от обкръжението на Борисов казаха пред екипа ни, че вече се готви организация в негова защита. Очаква се фенове на Борисов, предвождани от Станислав Недков-Стъки,  да се появят пред ГДНП с плакати, подкрепящи техния Вожд.

- Advertisement -

Медии също ще отразят събитието. Не е изключено да се организира протест в защита на Борисов и пред сградата на МВР на ул. „Шести септември“. „Целият този цирк е за политическа употреба. Нека да си спомним телефонния разговор, в който Борисов даваше нареждания кой да бъде „ударен“. Дали стенанията му не са знак за страх от наказателно преследване“, питат се негови политически опоненти.  

Мирослав Найденов публично защити Борисов по БТВ: „Не знам какво толкова ще им каже в четвъртък. Това е абсурд. Това е в ущърб на Бойко Борисов и ГЕРБ. Без да се изявявам като техен защитник, но смятам, че такова нещо е некоректно и недопустимо“.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече