Удар по Мая! Стефан Янев: Служебният кабинет да остане за постоянно е екзотична идея

0

- Advertisement -

„Мисля, че трябва да бъдем търпеливи и спокойни. Нека да оставим партиите да си свършат работата. Нека да не даваме рецепти отстрани, те осъзнават своя ангажимент и се отнасят сериозно към него. Тяхната отговорност и конструктивизъм ще проличат, надявам се, в следващите дни. Служебният кабинет е надпартиен и е съставен от хора, които не са обвързани с никоя партия, те са експерти в своята област. Затова ми се струва екзотична идеята той да остане за постоянно“ – заяви служебният министър-председател Стефан Янев, който е на посещение във Варна, където ще присъства на Националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2021“. С това си изказване Янев попари мераците на Мая Манолова, която иска служебното правителство да стане редовен кабинет.

- Advertisement -

Що се отнася до инцидента в Шабла с падналия МИГ-29, той заяви, че не е много полезно по време на разследването да се коментира. „Нека да оставим разследващите да се си свършат работата. Нека да не бързаме с изводите, но това със сигурност не е пилотска грешка, а причината е комплексна. Нека дадем време на хората да си свършат работата професионално. Военната авиация няма да спира да лети, тя ще пази небето на България“, заяви още служебният министър-председател.

Премиерът е на посещение във Варна, където ще присъства на Националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2021“. В Деня за високопоставени гости и медии на националното военноморско учение ще присъстват министърът на отбраната Георги Панайотов и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече