Как в България да застроиш див плаж с идиоти

0

- Advertisement -

Понеже към малкото останали незастроени плажове има вълчи апетит, който не признава закони и пречки, да помогнем на амбициозните строители. Див плаж се застроява с идиоти много по-лесно, отколкото с хотели и първите ще им помогнат в пътя към вторите. Хотелите са въпрос на бавна окупация – идиотите обаче могат да прогонят за нула време старите къмпингари, несправедливо радващи се на последните си свободни изгреви и залези.

Ето как става:

1) Прати няколко идиота на дивия плаж.

Натовари добре проходим джип с мощни колони. Сборувай общия коефициент за интелигентност на компанията от идиоти и го превърни в децибели – все ще ги докарат до 100. Това са все пак седем души. Разположи няколкото идиота на ключово място на плажа и в сърцевината на спокойствието им заръчай да надуят децибелите. Иракли и Карадере трябва да усетят басовете на Слънчака и басовете на Слънчака да прогърмят в пясъците на Иракли и Карадере. Плати застраховката на идиотите, за да е сигурно, че ако бъдат случайно бити и колоните им внезапно се разпорят от зложелатели, все пак ще си на плюс. Но справиш ли се с този риск, очаквай внезапна активност по напускането на плажа – онези, които обичат дивия плаж, го обичат, защото там няма идиоти; но няма как да протестират срещу идиотите, понеже законодателството – твърде пестеливо по тези въпроси – не ги обозначава като такива и не предлага защита от тях. 

2) Прати на дивия плаж инфлуънсъри.

- Advertisement -

Нека се тагнат от мястото по няколко пъти. Да понапишат нещо за това колко обичат подобни места, въпреки, че на втория ден ще си тръгнат, понеже вече им е лошо. Въобще нормалната, утвърдена инфлуенс практика. Оттам насетне пътят към наводняването на мястото от хората от точка първа е въпрос на време.  

3) Прати един-единствен супер известен човек

Няма да казваме кой, но преди време един супер известен човек се снима от един див плаж. Супер известният човек беше известен с това, че всяко лято ходи на Слънчев бряг, цени Слънчев бряг, има апартамент на Слънчев бряг. Но откакто супер известният човек се снима на дивия плаж внезапно на дивия плаж започнаха да се появяват капанчета за цаца и бира, започнаха да се празнуват множество рождени дни от компании тип точка първа, и под влиянието му започнаха да отиват много различни типажи от точка втора.

Ето как дивият плаж може да бъде застроен с идиоти и това ще бъде повече от достатъчно – жадуваният хотел-подпорна стена ще получи необходимата социална среда, за да просъществува за дълго. 

  Автор: Райко Байчев

Източник: Actualno.com

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече