Врагове на Балтов: Влязъл е в „Пирогов“, за да печели дела!

0

- Advertisement -

Професор Асен Балтов бил влязъл в спешното на „Пирогов“, за да използва казуса и да печели съдебни дела, шушукат безжалостни негови врагове.

Уволненият директор бе приет при бившите си подчинени с хипертонична криза.

Настанен бе в интензивното отделение на лечебното заведение.

Балтов е започнал да вдига кръвно в последните дни преди да влезе в спешната болница. Според лекуващите го медици причината е силен продължителен стрес. Това е описано и в документацията на ВИП пациента.  

Проф. Балтов беше освободен от директорския пост на 14 юли заради нарушенията за 1 млн. лв. След отстраняването му започнаха протести на медиците от лечебното заведение.

Злите езици твърдят, че професорът нарочно е потърсил помощта на най-приближените си лекари, които още много го уважават, а този престой в интензивното, ще бъде използван в съдебна зала в делата, които бившият шеф на Пирогов ще заведе.

- Advertisement -

Точно преди да влезе по спешност в болницата, самият Балтов се закани от телевизионен екран, че ще води дела, за да изчисти името си.

Хората, които са настроени срещу него твърдят, че това е лична драма и ако Балтов нямаше цели, то тя не би стигнала изобщо до медиите.

Новината за хипертоничната криза на бившия шеф беше пусната навсякъде още в деня, в който Асен Балтов посети своите подчинени.

Подкрепата за професор Балтов в „Пирогов“ е голяма, там той е назначил „половин Перник“, като именно хората от този град са на първа линия на всички протести в негова полза.

Lupa.bg научи, че прокуратурата ще образува дело срещу бившия шеф на „Пирогов“.

Медията ни няма никакви съмнения за големия натиск, на който беше подложен екс ръководителят на „Пирогов“.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече