Стефан Янев със смущаваща новина: Хазната е празна

0

- Advertisement -

Премиерът Стефан Янев съобщи смущаваща новина – хазната е празна.

„Общото заключение изразено от всички министри е, че разполагането на бюджета и това, което има, е до голяма степен изчерпано. Парламентарно представените партии да намерят воля и време до края на месеца да гласуват предложенията за промени в бюджета.“

- Advertisement -

Това заяви служебният министър-председател след срещата при президента Румен Радев относно развитието на пандемията от коронавирус у нас и необходимите здравни и социално-икономически мерки за минимизиране на последиците от евентуална нова вълна, както и темата за пожарите.

Относно кризата с пожарите, той обясни, че добрата новина е, че в момента пожарите са овладени на територията на страната. „Това не трябва да ни успокоява, трябва да бъдем бдителни и готови за действия“, каза той.

„Държавата трябва да бъде в състояние да помага на всички, включително и на пострадалите. В това отношение с министър Василев обсъдихме възможността да се намерят резерви в бюджета и да се окаже помощ на пострадалите общини, пострадалите хора и на загиналите“, допълни той.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече