Тошко Йорданов: В полицията има садисти и двама бивши социопати, които ако имат срам, ще се махнат от парламента

0

- Advertisement -

В българската полиция има садисти. Може десетина да са или колкото там, но тези хора зад колоните, които бият граждани, са садисти. Това значи, че няма филтър в полицията при назначаването на хора.

Това коментира от парламентарната трибуна Тошко Йорданов.

- Advertisement -

Над тях по веригата в МВР преди една година е имало социопати, които не изпитват емпатия. Емпатията е да изпитваш състрадание към страданието или радостите на друг човек. Не може да знаеш, че се е случило нещо такова и да не изпиташ отвращение или съчувствие към пребиваните деца. Двама от тези социопати са в тази зала – бившите министри на вътрешните работи. Няма друго обяснение, посочи той.

Не проумявам как е възможно в парламентарната група на ГЕРБ да не ви е срам, че те са още сред вас. Вие като партия, можете да ги отстраните, а те ако имаха някакви морални устои, сами щяха да се махнат, посочи Йорданов.

А най-отгоре на държавата стояха и продължава да стаи главния прокурор, който е вреден за прокуратурата и д ържавността и бившият премиер Бойко Борисов, заради когото се случиха тези побои, допълни той. 

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече