ИТН и ГЕРБ все пак се съюзиха – като „деструктивна опозиция“

0

- Advertisement -

Нали разбрахте, че Слави Трифонов и Бойко Борисов са в опозиция? Преди някой да подскочи, че внушавам как са се хванали за ръчичка, не го казвам заради това. Казвам го, защото те повече не искат да правят правителство – с този парламент. Това е за днес де, утре може и друго да кажат – или след час-два, а дори и минутка.

Но докато още са в опозиция, ще взема да се нагърбя аз да предложа правителство. Целокупен български гражданин съм, разбирам от политика и футбол, но понеже няма да се самопредлагам за премиер, няма да показвам и дипломата си все още. Пък и на избирателя специализирана диплома не му трябва – ако беше така, нямаше да почвам със Слави Трифонов и Бойко Борисов.

Затова, да караме поред:

1. Премиер – Кирил Петков. Човек, който толкова много дразни всички в ДПС, че тичат по всички телевизии да му измислят прякори и да слюноотделят, заслужава шанс. Разбира се, да не забравяме, че по-подготвен от Бойко Борисов за премиер на България няма.

2. Финансов министър – Асен Василев. Тук трябва точно такъв, който по дела в дестинации като Лондон не са го разорили!

- Advertisement -

3. Здравен министър – д-р Александър Симидчиев. Защото вече е време някой, който разбира и досега не е залитал в крайни истерии и не е подръчквал подмолно във Фейсбук в каквато и да е посока, да заеме поста.

4. Образователен министър – срещу проф. Николай Денков не съм чул и дума отникъде.

5. МВР министър – Бойко Рашков. Вдигна шоуто на ново ниво! 6. Правосъден министър – Янаки Стоилов. Не вярвах някой министър да накара ВСС поне да заговори публично как да се измъкне от темата за Иван Гешев.

За другите министри сега не ми се мисли – ако си оправим здравето, образованието, държавните пари и правосъдието, наистина ще повярвам в чудеса!

Автор: Ивайло Ачев

Източник: Actualno.com

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече