Гарант да не се върши работа – Слави Трифонов

0

- Advertisement -

Аз искам да свърша работа, ако мога – лайтмотивът на прословутото интервю на Слави Трифонов пред БНТ. Не е важно какво обещаваш, а какво вършиш. Истинска панорама! Да, какво вършиш е най-важната работа. Защото точно това показва какъв си. Да видим сега какво свърши Слави Трифонов.

В рамките на два парламентарни избора стана първи. С двама депутати повече, но пръв – което носи тежест и отговорност. Когато си пръв, ти си най-отговорен да намериш начин. Слави Трифонов не го намери – България влезе в КОВИД криза, влиза в проблеми с мигрантите и в задълбочаваща се социално-икономическа криза без редовно правителство. И политическата мъдрост беше да се намери начин сега, веднага – преди тези кризи да са се разгърнали непоправимо. Това свърши като работа Слави Трифонов.

Но няма как да му се сърдим – Бойко Василев все пак не го попита как смята, че върши работа, с човек като Петър Илиев или като Пламен Николов? Първият никога няма да си признае преписа ли между 40 и 80 страници в книгата си?! Вторият вървеше напред с докторската си дисертация, а чак от Австрия дори поправиха нещата, като във вица с компютрите и компотите между България и Япония. Дори и това не е изненадващо – защото Слави Трифонов избуя в политиката си с референдума си за мажоритарна система, но не успя с хората си да начертае карта на тази система, която да отговаря на тази на България.

Така ли се върши работа?! Чудесно е също, че Слави Трифонов слуша експертите. Дали послуша проф. Андрей Чорбанов, след като каза, че се е ваксинирал срещу КОВИД? Защото няколко часа преди интервюто на Слави пред БНТ, професорът каза следното пред Mediapool: „Прекаралите заболяването имат траен имунитет и нито се заразяват, нито предават заболяването“.

- Advertisement -

Защо тогава прекаралият КОВИД Слави Трифонов се ваксинира след това срещу КОВИД? Не повярва ли, не се ли довери на експерта, който е лице на здравната политика на собствената му партия? Как стана така?!?!?! И един последен, експертен въпрос.

Слави Трифонов не харесва ултиматуми, но вярва на експертите. Кирил Петков експерт ли е? Тогава защо не е харесал неговото „или-или“, като експерт? Заради един „АЗ“, който накрая се оказва най-важен, със сигурност по-важен от СУВЕРЕНА?!

Автор: Ивайло Ачев

Източник: Actualno.com

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече