Скандалът „Pi Ar Sevi Boiko“: Разбира ли Сашо Николов от правосъдие и как е влязъл в НС?

0

- Advertisement -

В социалните мрежи през последните 24 часа една снимка предизвика внимание. Депутати разпространиха снимка, на която главният прокурор Иван Гешев си чати с „Pi Ar Sevi Boiko“.  

Припомняме, че Севделина Арнаудова от години отговаря за медийните участия на председателя на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. Публикувана беше и снимка, че двамата си пишат за някой си Сашо Николов.

- Advertisement -

С оглед на контекста на случилото се явно става дума за някой депутат, който е член на Комисията по конституционни и правни въпроси.   Депутатът Радостин Василев от „Има такъв народ“ написа във Фейсбук, че Сашо Николов от ГЕРБ (15 МИР Плевен) по време на заседанието на правна комисия във връзка със съдбата на Бюрото за защита е чел от листче неща, които не разбира, за да спасява положението.   Оказа се, че Гешев си чати с Pi Ar Sevi Boiko заради сина на известния мотоциклетист Богдан Николов – Александър, който в момента е депутат от ГЕРБ.   

С оглед на контекста на случилото се явно става дума за депутат, който е член на Комисията по конституционни и правни въпроси. Оказа се синът на Богдан Николов.   Според някои източници баща му е налял огромни суми, за да може синът му да се

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече