Соня Колтуклиева: Къде сте сега и защо стоите с широко затворени очи?! Радев нарушава конституцията

0

- Advertisement -

Най-великите журналисти на света от кръжеца на “Да, България” и дружинката на “Капитал”; телевизионните месии от президентското “братство на почтените”; гръмовержците на свободното слово – къде сте сега, онемяхте ли, ослепяхте ли?!

Президентът Радев систематично подритва Конституцията; служебният кабинет предизвика поскъпване; стимулира инфлационен натиск; замени чужди със свои в администрацията; съмнения за корупционни алъш-вериши прозират отвсякъде – това остава незабелязано от вас.

Имуществените декларации на служебните министри крещят за проверки – какъв е произходът на парите за придобиването на многобройните имоти на Бойко Рашков, прехвърлени му от бившата съпруга; как така мега-успешният международен бизнесмен Асен Василев притежава маломерен апартамент и скромни спестявания по възможностите на пенсионер от квартал “Сухата река”; редно ли е министърът на икономиката Кирил Петков да държи равностойността на над 1 милион лева в банки извън България?! Намирате всичко това за безинтересни и незначителни “подробности от пейзажа”, нали?!

Депутатът от ИТН Радостин Василев разказа публично за бележка с надраскани 500К от депутатката от ИБНИ Татяна Дончева; всичките вие застанахте на нейна страна, дадохте ѝ трибуна да ругае и позори когото се сети по правилото: всички са маскари, само аз съм цялата в бяло.

Къде са фондациите, луксозно преживяващи с финансовата благодетелност на “Америка за България”, да разследват имотните сделки на Бойко Рашков, на Кирил Петков и Асен Василев от близкото минало и прехвърлянето на фирма с милионно задължение към бюджета на криминален тип от страна на шефа на НАП Румен Спецов?! За много по-малко, едни хора, свързани с предишната власт, бяха разпердушинени и попилени.

- Advertisement -

Питам ви не за друго, а защото арогантно си присвоихте монопола над истината и разследващата журналистика.

Къде сте сега и защо стоите с широко затворени очи?!

Не забелязвате публикациите на други журналисти и медии за купища далавери и несъответствия между пропаганда и действителност на служебното правителство, защото те са “жълти” и “поръчкови”, а пък вие сте рицарите на свободното слово.

Жалки сте.

Автор: Соня Колтуклиева

Източник: Fakti.bg

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече