Писмо от Харвард: Кирил Петков е учил при нас близо 2 години Бизнес администрация

0

- Advertisement -

Във Фейсбук се появи писмо от Харвард относно образованието на Кирил Петков от „Продължаваме промяната“. Информацията е от профила Mike Mim, който твърди, че е отправил писмено запитване до университета, след като през последните дни някои медии, начело с „Епицентър“ на Валерия Велева разпространиха информацията, че Петков няма диплома за образование от Харвард. Публикуваме текста на Mike Mim без редакторска намеса:  

Преди 2 дни Епицентър публикува статия, че Kiril Petkov не е завършил Харвард. Направих си труда да направя запитване до Харвард и може да видите снимка от имейла, който ми изпратиха.

- Advertisement -

Не само, че е завършил, но го е направил с по-висока оценка от средната за випуска. Нивото на медиите в БГ е адски ниско и буквално криминално. Изпратих писмо до Епицентър да премахнат статията си и да публикуват извинение, в противен случай отиват на съд. Имат срок до 28ми Септември. Оригиналната статия по долу. 

В превод писмото гласи следното:

Скъпи Майк, благодаря за сигнала. Потвърждавам, че Кирил Петков е посещавал Harvard Business School (Бизнес училището на Харвард) от 1 септември, 2005 година до 7 юни, 2007 година и има степен „магистър“ по „Бизнес администрация“.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече