Школата в Симеоново срещу Харвард – само един ще оцелее

0

- Advertisement -

Осмото чудо е на път да се случи и то в България. Бившият министър от служебното правителство и съпредседател на ПП „Продължаваме промяната“ Асен Василев предизвика на публичен дебат експремиера и едноличен лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Поводът – изказване, в което Борисов нарече Василев „неграмотен“.

„Г-н Борисов, по повод на Вашето изказване пред медиите от изминалите дни: „Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен.“, Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас“.

Мирише на дуел. Но самият Борисов в понеделник покани политическите си опоненти на открит дебат. „Нека да излезем пред публиката и да кажат какво по-добро могат да предложат. Да посочат какво в нашите проекти не им харесва и какво могат да подобрят. Ние правихме стадиони, училища…“.

Василев отговаря на условията, а Борисов получава шанс да го изложи пред цяла България.

Самонадеяният Борисов с изказването си в понеделник се простреля в крака. Школата в Симеоново срещу Харвард е зрелище, което българите заслужават.

- Advertisement -

Сега е моментът Борисов да покаже на своите съпартийци и фенове превъзходството си над тези, които настояват той повече да не помирисва власт. Хайде Бойко, да те видим! Този път няма да ти пускат аванти като на мачлетата и корта…

Мечтайте си за голямото зрелище… Борисов няма да приеме поканата за дебат, защото е страхливец. Неговото основно оръжие е „прайм се на прост, щото е лесно“, както обясни в един разговор на главпрокурора Гешев. Ще се скрие, а ординарците му ще залеят с кал дръзналия да го предизвика Василев.

Само че унижението на големия бял вожд от Банкя вече е гарантирано.

Автор: Витали Роник

Източник: Frognews.bg

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече