Да срещнеш Делян Пеевски…

0

- Advertisement -

Да срещнеш Делян Пеевски… Днес се разбра, че това не е като да срещнеш Джо Блек. Нито е дявол, нито ти взима душата. Не гази Конституцията, а се явява в ДАНС на секундата, когато го повикат.Грижи се за здравето на репортерките в пандемията, носи маска и ги призовава да спазват дистанция.

Не живее в приказен замък в дубайската пустиня, няма преторианска гвардия и кара Ауди, а не Ролс Ройс.

20-те крачки на Делян Пеевски от колата до входа на следствието се превърнаха в новината на годината. Предизборната кампания спря, кандидат-президентите млъкнаха. Водещата  новина на мейнстрийма стана спортната форма на Пеевски. Чатовете загряха с модната дискусия колко струват новата колекция тениски и еспадрили на „Бърбъри“.

Със сигурност това вече е хитовият моден тренд у нас и онлайн пазаруването чупи рекорди. Още повече, че обувките са в пъти по-евтини от чантата на Татяна Дончева.

Накрая, държавата не изневери на любимото си хоби – конспирациите, и роди нова: Това не е Пеевски, а негов двойник.

Появата на бизнесмена така изненада журналистите, че в суматохата от камери, микрофони и телефони не се чу нито един  въпрос, освен: „Имате ли офшорки“, на който той отговори ден по-рано – подробно и писмено.

- Advertisement -

С визитата си в ДАНС Пеевски даде няколко знака.

Времето на мълчанието изтече. Оттук нататък той започва да говори и както каза, „тепърва ще стават ясни нещата за много хора“.

И за да няма никакви съмнения, прати „много поздрави на г-н Прокопиев, специално“.

След като обвиненията „Магнитски“ претърпяха фиаско, а Европа обяви българските санкции за незаконни, почитателите на Пеевски намериха опора в досиетата „Пандора“. Раздумката на бизнесмена с журналистите обаче показа, че кутията с тайните досиета на прехода тепърва ще се отваря.

Ами ако Пеевски наистина проговори?    Копирано от standartnews.com

Източник: „Стандарт“

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече