проф. Герджиков обърна плочата: Бих подкрепил Кирил Петков, той е чудесен млад човек

0

- Advertisement -

„Бих подкрепил Кирил Петков, той е чудесен млад човек. Аз го запознах с Румен Радев“.

Изявление на кандидат-президента проф. Анастас Герджиков тази сутри по БТВ.

Това е моментът, в който окончателно изгуби изборите. И моя глас.

Докато рекламираше доказания престъпник Киро Харварда, професорът всячески се дистанцираше от ДПС – единствената партия, която би могла да му влее свеж електорат на балотажа.

И това ако не е политическо самоубийство!

Защо почитаемият кандидат на ГЕРБ – СДС застана публично зад нарушителя на Конституцията, чиято партия подкрепя конкурента му в изборите Румен Радев? Къде е логиката, къде е здравият разум, какво е посланието към собствените симпатизанти, чиито гласове го докараха до втори тур?

- Advertisement -

Как според професора собствените му симпатизанти се отнасят към Кирил Петков и ПП ПП? Дари изказването му ще ги мобилизира да идат до урните в неделя, или обратното – ще ги откаже? Защо да гласувам за проф. Герджиков, след като ще получа Кирил Петков? Тогава направо да си гласувам за Румен Радев, каква е разликата?

Единият го запознал с другия, всички са си мили и обични, като семейство, но иначе се сражават на избори, колкото да ни направят на маймуни…

Нямате ли усещането, че участваме в уйдурма, в съглашение на всички играчи, които симулативно са се разделили на отбори, партии, щабове, инициативни комитети? Че просто търгуват с нашите гласове, за да закърпят коалицията „Херо Мустафа“, чиято радикална задача е отстъпление за Македония, еднополовите бракове и бежанския поток?

Не, професоре! Смятах да ви подкрепя на балотажа, но вие подкрепяте измамника Кирил Петков, следователно, ако аз ви подкрепя, ще излезе, че също подкрепям Кирил Петков. Който пък е подкрепен от Румен Радев, когото аз на никаква цена не мога да подкрепя. 

В каква перверзия само живеем…

Толкова ли е трудно да бъдеш себе си и да постъпваш мъжки?

ПИК, Недялко Недялков

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече