ИТН предлагат да се създаде комисия, която да контролира големите плащания в министерствата

0

- Advertisement -

„Ние за разлика от нашите коалиционни партньори не сме залагали нещо заради избора на друго“, това заяви Тошко Йорданов от ИТН.

„Продължаваме промяната“ блокираха решението за пътищата. Позволиха да правят намеци в тяхно предложение, че ние имаме изгода от това, което е титаничност на мисълта. Предлагаме всичко в пътното строителство да минава през Министерски съвет. Предлагаме създаване на парламентарна комисия, която да отговаря за големите плащания във всички министерства“, добави той.

- Advertisement -

„Предлагаме това, за да може всички български граждани да са спокойни, че никой няма да направи далавера. В Министерството на финансите се харчат едни пари, които никой не знае как се харчат. Може да се каже, че в МРРБ не знае какво се случва. Всичко това изчиства всички тези въпроси“, категоричен беше той.

„Сега ще видим дали тези, които са за нулева корупция дали ще подкрепят това, което слага нула на корупцията, защото всичко ще се случва пред очите на българските граждани. Чудим се дали да не предложим за председател на тази комисия човек от опозицията, за да има още по-голям контрол“, добави Йорданов.

„Двете предложения сме ги внесли и сега ще видим как ще бъдат приети и гласувани, защото ако не бъдат приети ще имаме обосновани съмнения, че някой в тази държава прави неща на скрито и че някой, говоря за коалиционните ни партньори, въобще не осъзнават отговорността, която имат като управляващи“, завърши той.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече