Реалността: Изборите тропат на вратата, цяла кохорта млади леви партии загряват край терена

0

- Advertisement -

Христо Иванов, Атанас Атанасов, Слави Трифонов, Корнелия Нинова – един след друг се надпреварват да оригиналничат по темата колко смотано е сегашното управление. Колко безрадни са решенията. Колко по-правилни модели на ръководство има. 

Всички те забравят, че се качиха на държавния влак благодарение на лъжите на Кирил Петков и неговия храбър екип. На усмивката на Лена, на хитростта на Лорер, на безскрупулния Асен и фитнеса Спецов. 

Забравят, че без ракетата носител, дадена им на концесия от Румен Радев и агентите на ДС край него, щяха да си останат бедни, малко, треторазрядни, едноцифрени партийки и коалиции. 

Днес времената са различни, изборите тропат на вратата, цяла кохорта млади леви партии загряват край терена, за да отмахат чалгата, демократите и останалия отпадък по политическата верига. 

Гледам разни хора, приятели и поплювковци, как жадно творят, за да отдалечат собствените си особи от грешките на растежа в аутистичния политически спектър. 

- Advertisement -

Но пасаран, камарадес. Писахте се от грешната страна, там ще си останете. 

Останалите се усмихнете, защото заедно ще плащаме грешките. Не очаквайте, че шкембетата ще почнат да работят и ще участват – те умеят да се измъкват от отговорност. 

Да си знаете.

Автор: Виктор Димчев

Източник: „ТРУД“

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече