Пропаганда или право: Защо слушаме само Зеленски?!

0

- Advertisement -

Медиите не спират да ни информират какво Зеленски казал, как го казал и пред кой го направил. Тази обилна до пренасищане информация не оставя място за никакво друго мнение освен това на Зеленски. Всички обаче чувстваме, че конфликтът има две страни и знаем, че в интерес на украинците, на руснаците и на нас самите е войната да приключи, колкото се може по-бързо.

Това коментира във „Фейсбук“ Божидар Чеков.

Божидар Чеков, снимка: Фейсбук

- Advertisement -

На конференцията в Давос, най-големият все още жив американски дипломат – Хенри Кисинджър препоръча на украинските лидери да отстъпят някои от спорните територии за да се приключи с военните действия. Старият дипломат познава историята на Украйна и не забравя, че тя бе скроена първо от Сталин и увеличена с парчета пришити от „украинците“ Хрушчов и Брежнев.

Как смотаха тази информация родните телевизии? Вместо да ни пуснат изказването на Кисинджър, те ни цитират коментара на Зеленски относно словото на Кисинджър!? Какво излиза, че не сме дорасли да тълкуваме сами идеята на американския дипломат и трябва тя да ни бъде „смилана от „Зеления човек“, да не би случайно да изневерим на „Америка за България“?

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече