Ицо Хазарта: Лили Иванова никога не би отишла в канцелария, за да се моли за музикална квота

0

- Advertisement -

Квотите във всяка една сфера са нужни на някой, който не умее да продаде своя продукт. По отношение на БНТ и БНР процентът българска музика е близък до този, който се иска. Това заяви депутатът от “Продължаваме промяната” Христо Петров пред Би Ти Ви. 

“Идеята на цялата тази кампания не е да се върти повече музика. Това е едно партийно мероприятие. Всички занимаваме хората с това как някой казва как много иска да защити българското. Аз слушах внимателно изпълнителните от естрадата. Опитах се деликатно да им кажа, че те са част от кампанията на търговци, които имат признаци на руска партия, която иска да изкара България от ЕС”, добави той.

- Advertisement -

Защитниците на тази идея, когато правят протести, използват българска музика без да плащат, посочи Петров, визирайки партия “Възраждане”.

“Артистът и изпълнителят трябва да са символ на свободния дух. Всички наши зрители знаят, че макар чалгата да е най-слушаната музика в България, най-голямата звезда е Лили Иванова. Тя никога не би си позволила да отиде в канцелария, за да се моли за подобно нещо. Затова билетите ѝ се продават месеци преди концерта. Любо Киров знае, че работата се върши в студиото и на сцената”, подчерта народният представител.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече