От друг ъгъл: Как да станеш национален предател и да получиш тричане, бесене и 100 пръчки на голо

0

- Advertisement -

За начало ще се съглася с Костадинов и „Възраждане“ за това, че национални предатели има, голямата част от провалите на Прехода се дължат на далаверите им, а пораженията, нанесени от тях през годините, са видими – точно толкова, колкото е видима и тяхната безнаказаност. Тоест всички знаем кой какво направи и всички знаем, че от цялото нещо само забогатя. Ще допълня също и че Костадинов си вдигна хубава къща, в което аз не виждам изненада; изненадан може да е само онзи доверчив човек, който шерва неговите статуси във възторжен амок.   

Интересното в случая обаче е друго: че когато говори за национално предателство, Костадинов предлага много интересен подход в определянето му. Подходът е кратък и гласи:

Национален предател е този, който Костадинов посочи. 

След като изведете това като теорема, нещата стават много по-ясни.

Ако вие имате някакви съмнения за това дали някой е национален предател, дайте списък на Костадинов и го помолете да сложи чертата, да направи две графи и да пише: този и този отляво, този и този отдясно. В никакъв случай не слагайте трета графа, в която да има нюанс и въпросителни: човек или е национален предател, или не е национален предател. Нещата трябва да се разделят като при Армагедон: едни ще застанат до архангел Михаил, други няма да застанат. Или като в преживения пример: Народният съд.

Но прекалих като посъветвах да дадете списък на Костадинов и да го питате. Той си има. 

Костадинов вече е измислил и какво ще се прави с националните предатели. Преди близо столетие цялото нещо се е обличало поне в мракобесен закон: нещата започват със закон за защита на държавата и завършват с масов гроб. В сегашния случай няма да има нужда от цялата тази юридическа орнаментика – както Костадинов сам обяви, след като посети най-малоумния ритуал на всички времена – тричането на животни в Бродилово – националните предатели ще се тричат, което общо взето намеква – бесят.

Ще ми се да попитам: добре бе, Костадине, национални предатели хубаво, ама тия животни и те ли са част от плана за колонизация, че трябва да се въртят на въжета, хвърлят в реката, побийват с пръчка и малтретират? На онези в Бродилово толкова им е акълът, но как докторската ти степен, която обичаш да изтъкваш като алпинист, изкачил всички осемхилядници, се съвместява с доволната усмивчица пред тричането на кучета? Голямо забавление, щом е българска традиция, значи е върхът на цивилизационната пирамида, и ако не се изтъпаниш да ѝ козируваш, значи си или национален предател, или си предразположен?!

- Advertisement -

Има обаче и други предателства, освен националното. Например да си предателски прост. Просто извършваш злобно предателство срещу всички усилия, които светът е положил, за да ти даде възможност да станеш що-годе културен човек.  

Но вие сте тук заради наръчника, затова да не го бавим. Той изглежда така:

1. Ако някой ви се струва, че е национален предател, той е национален предател. 

2. Ако някой ви критикува, го прави не защото има основание, а защото извършва национално предателство. 

3. Колкото повече национални предатели се разтричат, толкова повече ще разцъфне държавата в благоденствие. 

4. Ако имате колебания за национално предателство – разсейте ги с консултация при д-р Костадинов. 

И носете пръчки и въжета. За здраве. 

Автор: Райко Байчев

Източник: Actualno.com

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече