Най-неудобният въпрос: Не тръгна ли Ковид от биолабораториите на САЩ в Украйна?

0

- Advertisement -

„Защо се стигна до газовата криза? Да се поставим на мястото на Русия и някой да ти налага постоянно санкции. И да иска през цялото време да си зависим и да не си част от света. Не може НАТО и САЩ, които нямат разлика, да строят военни бази около Русия. Нали зачеркнахме Варшавския договор да го няма? Нали САЩ обещаха, че НАТО няма да се разширява? Не спряха да обграждат Русия.“ Това каза в предаване на Поглед ТВ, пред Валентин Кардамски, журналистът и преводач Мажд Алгафари.

- Advertisement -

„Русия е велика сила. Тя е огромен фактор в света. Като спряха износ на руски стоки, в т.ч. газ, кой закъса? Европа и ще стои на студено. Русия има на кого да продаде природния си газ. А Европа щяла да налага таван на цената на газа. Кои сме ние, че ще го правим? Това е форма на безпомощност. От Брюксел не знаят каква друга глупост да измислят, за да кажат, че са по-силни от Русия. Ако Русия реши, от Европа няма да остане и помен“, каза Алгафари.

Някой задава ли си въпроса, какво стана с пандемията от Ковид, след като биолабораториите в Украйна спряха да работят и минаха под контрола на Русия? Да не се окаже, че самолети от Украйна са ни заразявали. Защото с всеки изминал ден заболелите намаляват. Имам подозрения, че Ковид тръгна от биолабораториите на САЩ в Украйна“, каза Мажд Алгафари. Той изрази убеждение, че е било въпрос на време, ако Украйна беше влязла в НАТО, Алиансът да удари военно Русия. По думите му, след първия паднал камък от разрушената Берлинска стена е започнала Третата Световна война. Алгафари беше категоричен, че Русия възстановява завладените и пострадали градове от престрелките в Украйна, докато САЩ не са си мръднали пръста за Ирак, Сирия, Ливан, Йемен, Афганистан, които са били обект на техни военни операции.

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече