Различен прочит: Най-сигурният начин да ни затрият, е да ни принудят да вземем страна във войната, нужен ни е неутралитет

0

- Advertisement -

„Дали „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ скъсявали разликата си, както сочи последното социологическо изследване, за мен няма никакво значение. Тези партии са едни и същи. Деля партиите на два вида. От едната страна са тези, които поддържат настоящия сателитен и колониален статут на България, а другите са тези, които се стремят към систематична промяна у нас. В групата на вторите, скамейката е много къса.

Не чувам ГЕРБ и Продължаваме промяната да говорят за реиндустриализация на България. Интересно ми е да чуя мнението на политиците ни за ролята на държавата в икономиката, дали да се засили и тя да е активен участник, но не я чувам.“ Това каза в предаване на Поглед ТВ, пред Валентин Кардамски,, политическия анализатор Тодор Беленски.

Той предположи, че посолствата на САЩ и Великобритания ще извикат политическите лидери на десните партии, „ще ги строят и ще им кажат да направят правителство на европейското съглашение, за да може България да бъде набутана по-бързо в Еврозоната, че да ни налагат всякакви ограничителни античовешки мерки и да се случват подобни национални предателства с пускането на Македония за еврочленство“, посочи той. На въпрос, дали натискът от западните посолства да се случи правителство след изборите няма да е, за да подкрепи една война на НАТО срещу Русия, Беленски каза: „Това е изключително опасно и е най-бързият и сигурен начин България да бъде затрита. Не трябва по никакъв начин да се включваме във военни действия на която и да е страна.

Единственият шанс да оцелеем е да излъчим служебно или редовно правителство, което независимо от натиска да запази неутралитет“, категоричен беше той.

- Advertisement -

Цялото интервю с Тодор Беленски, вижте във видеото:

Източник: /ПогледТВ/

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече