Различен прочит: Още колко „жертви“ ще има, докато Демерджиев подаде оставка?

0

- Advertisement -

Пореден полицай е с опасност за живота си, други загинаха докато се борят с нелегалните мигранти. Още колко жертви трябва да има докато служебният вътрешен министър Иван Демерджиев подаде оставка? Още колко трябва да загинат докато предшественика му Бойко Рашков, главният виновник за ситуацията, бъде изхвърлен завинаги от политическия живот?

Само преди седмици цяла България беше в траур заради жестоко убития граничен полицай Петър Бачваров. 30-годишен мъж падна жертва на безхаберието на едни политици, които се взеха за властелини на света.

Забравихме ли Йордан Илиев и Атанас Градев, които дадоха живота си в борбата с нелегалните мигранти само преди по-малко от три месеца. Двамата полицаи загинаха докато преследват пълен автобус с мигранти, който се вряза в колата им.

- Advertisement -

Под вещото ръководство на Рашков и Демерджиев полицаите в България станаха пушечно месо за мигрантите.  Тук някой ще каже, че темата не трябва да се политизира, нещастен случай било, полицаите всеки ден жертват живота си… Всичко обаче е политика, както и е и в полицията. Защото когато човек като Бойко Рашков управлява МВР нищо добро не може да ни чака. Човек, който не признава закони, преследва само собствените си цели и тези на началниците му. Човек, който разгради структурите на МВР, назначи удобни и послушни началници, за да овладява държавата в полза на господарите си.

Отговорността на Демерджиев е също толкова ясна. Служебният министър не само не успя да поправи грешките на предшественика си, но и ги задълбочи. Докато обявява как се е справил с нелегалната миграция, из цяла България пъпли от мигранти, които убиват българските полицаи. Войната по пътищата придобива нереални измерения, дрогирани и пияни шофьори. За нападенията над възрастни хора дори вече не се говори, те са ежедневие. Обири, убийства, измами…

Време е за промяна на промяната, за да спасим и малкото останало от страната ни и живота на тези, които ни пазят, за да спим спокойно. 

Източник: tribune.bg

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече