Мажд Алгафари: Зеленски разпродаде повече от даденото му оръжие, но Западът го пече на шиш

0

- Advertisement -

„Войната не е това, което ни представят, а което усещаме. Много неща изкара наяве тя. Показа колко обичаме и мразим Русия. Но през последните месеци, дори това показа, а дали искаме стария ред, който ни водеше, или искаме нов. Без значение, дали ще ни го наложи Русия, Китай, Индия. Дали ще има Желязна завеса. Вече нещата се избистрят.“ Това каза в предаване на Поглед ТВ медийният анализатор и преводач Мажд Алгафари.

Според него Зеленски още не се усеща какво му предстои като съдба, която е предопределена от Запада. „До такава степен е изпростял в изказванията и лозунгите си, видеата и лъжите си. Не се усеща, че се пече на огъня от Запада. Оставиха го и сам си върти шиша. Накара целия свят да му повярва, за да му дават войници, оръжие, милиарди. Вече държавите се оттеглят в помощта. Голяма част от оръжието, което му беше дадено, бе разпродадено на международните пазари. То не се ползва от украинската армия. Днес на първа линия в битките той пуска пушечно месо на войници да бъде убито. Зад всичко това е НАТО и САЩ“, категоричен беше Алгафари.

Според него, голяма част от онова общество, което е вярвало в неолибералната пропаганда по военната тема, вече започват да се съмнява и осъзнава, че пропагандата има за цел да бъде излъгано.

Алгафари добави, че Западът започна сериозно да се притеснява от действията на Зеленски, защото прави грешка след грешка.

- Advertisement -

По отношение на ситуацията в България, анализаторът прогнозира, че отново няма да има правителство и вървим от поредица на служебни кабинети.

Цялото интервю вижте във видеото: 

Източник: /ПогледТВ/

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече