Завръща ли се Царят в родната политика и следват ли 800 дни до спасението?

0

- Advertisement -

Новината, която проф. Огнян Герджиков обяви, а именно – че НДСВ се завръща – предизвика национален фурор и масова еуфория. Той каза, че предстои конгрес през януари, на който партията да обяви основния си политически курс и припомни светата истина, ясна на абсолютно всички: че времената на НДСВ са били много спокойни и бизнесът например се чувствал добре, както и че партията изиграла основна роля за приемането в ЕС и НАТО. Това, впрочем, не е шега, както не беше и шега предложението на Слави Трифонов да предложи Николай Василев за премиер навремето. 

Думите на Герджиков – предава кореспондентът ни по еуфоричните състояния – предизвика тотален национален възторг. Многобройните привърженици на НДСВ се събраха пред храм-паметника Александър Невски на митинг-концерт, но телевизиите не го излъчиха, защото са кофти. 

Топовни гърмежи отекнаха в стотици квартали в цялата страна, в които живеят именно онези близо 60 %, които не гласуват на изборите. Оказа се, че години наред социолозите не са успели да разберат истинската причина, заради която тези 60 % не искат да гласуват, но сега тя лъсна като бял ден – всички те са искали НДСВ да се върнат в политиката, а не, например, че НДСВ са ги отказали от политиката. Притеснени организации в защита на животните заявиха, че мощните фойерверки от настаналия празник по повод завръщането на титаните от близкото минало са изтормозили стотици бездомни кучета. Привържениците на партията са казали обаче, че макар на Нова година да се сдържат от карнавални процедури, тази новина ги е докарала до такъв бесен екстаз, че не са могли и за секунда да потиснат празничните импулси, които са ги завлядали. „Гръмнах стотици пиратки, взривих си после бойлера от радост, а накрая се хвърлих от терасата от еуфорията, понеже дори да си счупя нещо, това не би намалило щастието ми от това, че най-сетне НДСВ ще сложи край на счупената ни държава“, разказва привърженик на партията с гипсиран крак. 

Разбира се, Симеон Сакскобургготски, е дал интервю пред Кеворк Кеворкян, в което е заявил, че всъщност ще върне имотите на държавата и цялата одисея с тях е била, защото е изпаднал в лошо настроение, поради известни хазартни загуби, но сега нещата са се стабилизирали и е оправил положението. Очаква се също бившите юпита да се състезават с настоящите юпита като им обяснят, че вече са помъдрели юпита и са разбрали как навремето са били неопитни юпита и трябвало да пооостареят – нещо, което препоръчвали и на сегашните. 

Празненствата по завръщането на НДСВ ще продължат 800 дни, като още на стотния се очаква да спечелят изборите, благодарение на вече споменатите 60 % негласуващи, за които друг изход освен НДСВ няма. 

- Advertisement -

Николай Василев също е коментирал новината и е заявил, че смята да предложи за премиер Слави Трифонов.

Понеже знае 1 език.

Автор: Райко Байчев

Източник: Actualno.com

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече