Удобният кандидат: Вече изглежда нормално Христо Грозев да стане премиер

0

- Advertisement -

Дали един осветен агент или пък интересно пренасочен няма да бъде подпомогнат и директно инсталиран в държавния апарат след поредните избори. Или в третия мандат, ако бъде предоставен на ДБ.

Държавата ни е толкова зле, ама толкова зле, че наблюдаваме безцеремонно отношение на външните фактори. Примерно, вече изглежда „нормално“ Грозев да стане премиер, министър на вътрешните работи и пр.

Скандалът трябва да води до някакъв ефект все пак. Поне едно вдигане на топката и последващ натиск. За какво ли не. За реформи, за шпиономания, а всъщност за реална намеса във властта.

Защо преди третия мандат отново да не се повдигне истерията за главния прокурор, който да бъде обвинен във всички грехове. Всяко властово решение у нас, обслужващо конкретна линия, се взема под натиск отвън и след недобре скроена театрална постановка. Уморително е да се наблюдава това.

- Advertisement -

Някой ден що не седнете и два часа да помислите ЗАЩО са толкова силни и продължителни ударите срещу ГЕРБ?! Защо „олигарсите“ бяха ползвани за енергия и накрая назначението на върха на Асен и Кирил беше неочаквано за уличната тайфа от употребени революционери. Защо толкова се натиска да се изолира ГЕРБ?! Или поне да се сложи под необратим контрол.

Защо психически болни хора ни скачат по главите и ни представят напълно неприемливи решения за управлението на държавата като ПРИЕМЛИВИ! Защо този неприятен и опасен театър продължава? И наличният ни политически ресурс не е в състояние да го спре. Нямаме дори антракт.

Защо „русофобските“ действия на кабинетът „Петков“ в крайна сметка не се оказаха толкова русофобски. И кой кого излъга в политическия мач на наша територия. Откога „зловещите“ руски служби обявяват МЕЖДУНАРОДНО, че искат да „унищожават“ някой, който „вбесявал Путин“….?! Т’ва някаква нова практика ли е?!

Автор: Калина Андролова

Източник: „ТРУД“

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече