Как Аферата с Gemcorp ще нулира цяла политическа партия?

0

- Advertisement -

Ей тъй кат стане… Аферата с Gemcorp ще нулира цяла политическа партия

Оказва се, че държавата в лицето на Кирил и Асен не са извършили каквато и да било проверка на компания, на която се готвят да подарят почти цялата енергетика на страната.

Без мотиви, проучване, справки в ДАНС, съгласуване с БЕХ, консултации с МЕ, героите от ПП са подписали нещо, което в нормалните западноевропейски държави води минимум до оставки и моментално изхвърчане от политиката, а в по-развитите – до съдебно преследване, съд и затвор. 

Конституцията, законите, правилата и нормите изглежда не са важали в революционна България през 2021-2022. 
Аферата Gemcorp далеч не е единственото подобно действие на почтените братя. За справка – вижте дейността на Рашков, Минеков, Наското на културата и останалите бабаити, които напълниха джобовете на своите хора, раздадоха апетитни постове, крадоха като за последно, но все пак не успяха да продадат държавата, преди чорапът, който ги издигна, да се усети. 

- Advertisement -

Защото Gemcorp не е някакъв титан на международното икономическо поле, а фирма, управлявана от… българи – Атанас Бостанджиев и Първолета Щерева, а целта на Кирил и Асен, Атанаi и Първолета, е била да се отмъкнати много, много, много пари.

Тик-так, тик-так.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvdimchev%2Fposts%2Fpfbid0XGJXk2tmj8sDCLzFfXSJ6LSBD4zQ2r82ivz2mezJcSbhyE33eNrYrz41T4kskcA2l&show_text=true&width=500

Източник: Виктор Димчев, „ТРУД“

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече