Има ли опасност детето ви да стане депутат? (следете знаците)

0

- Advertisement -

Трябва да бъдете максимално бдителни. Ето какво съветват специалистите, за какви знаци да следите, за да сте сигурни, че подрастващият ви наследник няма да се обърне към новата чума – депутатстването. 

В България, се оказва, това е новата опасност, за която трябва да сме бдителни. След наркотиците, интернет, цигарите и алкохолът, на опашката се нареди и желанието (и по-страшното – талантът) на малките да стават депутати. Това може да доведе до сериозно изкривяване на представите, особени зависимости, за които няма лечение, патологично лъжене, а за капак – може да се окажете в черни, бели, сиви, зелени или други видове и цветове списъци. 

За какви знаци да следите?

Ако обича често да изтъква очевидности и да държи дълги и патетични речи за това, че слънцето изгрява предимно сутрин и най-вече от изток. 

Ако от къщата ви започнат да липсват суми пари или по-скъпи предмети, а наследникът ви започне да дебелее и цепките на очите му да се свиват все повече, за сметка на усмивката, която да се разтяга все повече. 

Ако обича да се „дистанцира“ от неща, без никой да го е питал за мнение, като например да се „дистанцира“ (след прочувствена реч, разбира се) от разлятата бутилка кока-кола или счупените яйца в хладилника. 

Ако се опитва да използва дедуктивна логика, присъща или на идиоти, или на социопати. Като например: 
– Гледаш ли феи-порно?
– Какво?
– Гледаш ли феи-порно?
– Да не би да имаш предвид гей-порно?
– Именно, да. Гледаш ли?
– Не, не гледам. 
– А защо си така добре запознат с името му тогава? 

Ако започне да заплашва с прокуратура, проверки и данъчни всеки път като го питате какви оценки има в училище. 

Ако се изпуска в гащите всеки пък, когато види магнит или чуе думата „магнит“. 

Ако започне да ви иска процент от вашата заплата, само за да ви разреши да харчите и останалото от заплатата си пак за него под формата на дрехи и храна. 

Ако всеки път, когато ви запознава със съученик или приятел, след името му добавя: „наше момче е“.

Ако разберете, че тайно е говорил против вас на половинката ви (съпруг/съпруга), докато на вас е говорил против нея/него. 

Ако започва да говори за „реформи“ всеки път, когато получи двойка или учителката се обади, че е счупил нещо в училище. 

Ако започне да говори за „чуждо влияние“ и „посолства“ всеки път, когато получи двойка или учителката се обади, че е счупил нещо в училище. 

- Advertisement -

Ако започне да ви плаши с референдум за „излизане от семейството“. 

Ако има нездрав интерес към Македония. 

Ако между учебниците му намерите книжки със заглавия като „Данъчен рай и офшорни дестинации“.

Ако започне да симулира контузии и скъсвания на менискуса всеки път, когато получи двойка или учителката се обади, че е счупил нещо в училище. 

Ако има поне двама приятели, за които – като го питате – подскача и заявява, че не ги познава и никога не е познавал „такива хора“. 

Ако започва да ви нарича джендър или подлога всеки път, когато получи двойка или учителката се обади, че е счупил нещо в училище. 

Ако започва да изброява всички ваши грешки, които старателно си е записал в тефтер, всеки път, когато получи двойка или учителката се обади, че е счупил нещо в училище. 

Ако получава двойки или учителката се обажда, че е счупил нещо в училище почти всяка седмица. 

Ако започне да нарича плановете за рождения си ден „лидерска среща“, а братовчедите си – коалиционни партньори. 

Ако сутрин казва „добър вечер“, а вечерно време казва „добро утро“. 

Ако започва да спори с вас, дори когато мълчите. 
… 

Това е болест, за която внимателно трябва да следите, защото, както казахме, може да доведе до сериозно изкривяване на представите и особени зависимости, за които няма лечение. 

Ако видите проява на някой от изброените знаци, моля, процедирайте с изключително внимание и задължително си скрийте портфейла. Социалното дистанциране е задължително. 
 

Източник: Novini.bg

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече