От друг ъгъл: „Промяната“ пак претендират да получат държавата, за да си поиграят

0

- Advertisement -

Гледах Венеция Нецова-Ангова по бТВ в дебата между жени. Наистина не разбирам защо трябва да общуват само жени и не е ли това деликатно напомняне за различие. На кой му е интересно да са само жени в дебата? На самите жени със сигурност – не! ПП произведоха инфлация с нелепите си действия, сега ни обясняват какво да се прави и пак апелират за повече пари в обращение. Явно сме учили различни икономики.

Наистина съм изумена как всички от ПП са един дол дренки, един и същи десен, едно и също клише, една и съща плетка. Как са избирани тези хора плашещо еднакви?! Онова видео на Пинк Флойд Another Brick In The Wall. We don’t need no thought control, представлява бунт срещу еднаквостта и пакетното мислене. Тук ни пробутват остъргани матрични мозъци, опаковани в целофан, за някаква политическа класа. Затова, като получиха държавата, я разглобиха и години ще трябва да излизаме от щетите, ако изобщо някога излезем. Сега пак претендират след погрома, който нанесоха, да получат още веднъж държавата, за да си поиграят. Да вземат пак хеликоптера Киро и Лена и да обикалят страната, за да решават проблемите на енергетиката като хрумки. Отива Киро, изслушва един разказ на кафе, и взема решение в ситуацията. Хора, свестете се!

Може да сме бедни, но ако сме и много глупави, ще се самоунищожим. Кой е виновен за аматьорите има огромно значение, но по-важно е как да се напусне ситуацията на пълна катастрофа в държавата. Една приятелка онзи ден ми разказа виц от соца.

- Advertisement -

Когато се считаше, че съветските часовници са най-бързи в света! В едно село се събрали на празник и започнали да се награждават. На този цървули, на онзи цървули, на третия цървули, на първия секретар на компартията обаче – лада!

За заслуги в строителството на партията и пр. И тогава всички останали селяни съвкупно озвучили логичното си мислене, като се развикали дружно: „Нека оди бос! Нека оди бос!“. Та така, мили приятели от листата ми. Нищо не се е променило. Такава е общата находчивост на избирателите за ПП! Нека одят боси! Пък че ще ни раздадат по един цървул, ще качат пенсиите малко, докато местят милиарди от едната посока в другата, на бай Ганьо не му пука. Цървулът си е келепирец.

Автор: Калина Андролова, Фейсбук

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече