Полк. Николай Марков: „Червените гниди“и днес паразитират върху страховете на ограбените от тях

0

- Advertisement -

„Не мога да го разбера и не мога. Как стана така, че всички деца на видни комунистически и номенклатурни семейства станаха първи евроатлантици и намразиха Русия толкова, че да искат да бъде унищожена. Наистина не разбирам такава омраза“. Това коментира полковник Николай Марков в личния си профил във Фейсбук.

Ето една Елена позната на публиката като Ленче Кремче – бивша секретарка на първия държавен ръководител, после преводачка т.е. ДС и прочее. Живяла като царица по врамето на комунистите, живее като царица и в битка срещу комунистите.

Шаламановци, тагаревци, соломоновци и прочее знаменосци на евроатлантизма същите – номенклатурни чеда, които ги виждах с очите си в най-луксозните курорти, където ходеха само елита на висшата номенклатура. Ами партийният апарат. Жена му била партиен секретар, той борец срещу комунистическата партия и пръв шаман на демокрацията. Бил демократичен премиер и мрази Русия, иска я изравнена със земята. Нищо, че е учил там.

- Advertisement -

Не зная един днешен евроатлантик или подобен еничарин, който да не е учил в Русия, да не е живял в луксозно номенклатурно жилище в пъпа на София или друг административен център или да не е живял като цар по време на комунистите. Хранеха се със златни лъжички с луксозни западни храни, пътуваха свободно из цял свят и придобиваха вещи със специални купони от Кореком.

С две думи и тогава живяха като паразити на гърба на трудовите български хора. На обрулените.

Днес правят същото тия гниди! Паразитират върху страховете на ограбените от тях.“

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече