Бойко Борисов откри кампанията на ГЕРБ с чудовищен гаф Магистралните бандити Пешо Баров и Мони Дебелия от речта на Борисов са основни консуматори на ихтиманската ГЕРБ-аджийска софра

0

- Advertisement -

Бойко Борисов откри кампанията на ГЕРБ с чудовищен гаф
Магистралните бандити Пешо Баров и Мони Дебелия от речта на Борисов са основни консуматори на ихтиманската ГЕРБ-аджийска софра. На същата ги настаниха Кметът Калоян Илиев и заместникът му Тони Кацаров.

Ихтиманската реч на Бойко Борисов беше предназначена да даде разтърсващо начало на парламентарната кампания на ГЕРБ! Нито мястото, нито времето на изнасянето й бяха избрани случайно! С тази реч, Борисов се обърна към корените си,

целейки се в сърцата на обикновения българин от малкия град и голямото село. В нея той изля цялата си натрупана горчивина от факта, че неконтролираната от партийните гаулайтери на ГЕРБ публика  в София,

Пловдив и Варна го посреща хладно, а понякога и с нескрита насмешка!
Контролираният достъп до залата на читалището в Ихтиман обаче, се очертава като кошмарен проблем за Бойко Борисов. Проблем,

заради който речта му е на път да се превърне в еталон за нескопосано разминаване между думи и дела. Защото избраните да ръкопляскат на неговите послания се оказаха герои от… същата реч!

- Advertisement -

Дали това е станало нарочно, или случайно, вече няма никакво значение! По-важното е, че фактите са НЕоспорими!

Ето и думите на Борисов: “На Вакарел беше престрелката, където един от грабителите загина. Това беше цялата Софийска област. Черни БМВ-та и нощно време, с полицейски лампи и грабеха – крокодил, мечки вълци, какво ли не хванахме тогава. Всичко изловихме, а сега минават по 50 хиляди автомобила по “Тракия””.
След този цитат, в  притихналата зала на читалището в Ихтиман, започна да се нагнетява усещане за неловкост, което обхвана доста от присъстващите с изключение на самият Борисов.  Така той, разбира се, продължи да споделя ентусиазирано успехите си още от времето, когато беше главен секретар на МВР.
Защото шефът на магистралната банда, заклеймена от Бойко Борисов беше духом в… залата. Казва се Петър Баров и свързани с него фирми са сред от основните консуматори на обществени поръчки във феодализираната от ГЕРБ Община Ихтиман. Пак духом сред публиката, беше и един от най-дейните членове на същата тази магистрална банда – Мони Дебелия, чиято съпруга е общински съветник от ГЕРБ и зам. председател на общинския съвет. Не стига това, ами Борислав Бичев – Боката, се хвали с близостта си с Борисов! За Боката всички в Ихтиман знаят, че е сред най-тесния кръг от приближени на кмета на Ихтиман и от години захлебва социалния патронаж в общината. За което нямаше да имаше проблем, ако Боката не беше бивш полицай, уволнен от МВР заради… изнудване.
Така, кръгът от теми, послания и актуални герои, засегнати в ихтиманската реч на Бойко Борисов се затваря с удивителен, даже за нашите географски ширини, гьонсуратлък – компрометирани мутри и ченгета, визирани пряко от лидера на ГЕРБ, се оказват основни консуматори на благата от ГЕРБ-аджийската софра! Кметът Калоян Илиев и зам. кметът Тони Кацаров са ги настанили там.
В това време, PR-ите на ГЕРБ осигуряват пряка връзка от срещата и целокупното българско население може да се убеди с очите си за мащабите на конфуза, в който собствените му хора, начело с кмета – Калоян Илиев, натопиха Бойко Борисов.
Всичко това можеше да е само смешно, предвид прелестния талант на Бойко Борисов да се прави на човек от народа!
Уви! Тъжно е! Осъдени за убийство мутри, уволнени за изнудване ченгета и нескопосаните ихтимански имитатори на граф Потьомкин превърнаха местното читалище в гробище за премиерските амбиции на Бойко Борисов!


P.S. В залата нямаше 800 души, както пише в информацията на ГЕРБ, понеже същата е с 600 места. И не беше пълна. Кметовете на Костенец и Долна баня помогнаха на ихтиманския кмет, като “препълниха” залата със служители на подопечните си общини. Населението в Ихтиман е отвратено от кмета, заместника му и антуража им от мутри и корумпирани ченгета и не ходи с ентусиазъм на партийните им сбирки.

Иван Златев

Сайтът дава право на отговор на засегнатите страни!

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече