„ГЕРБ да спрат с ченгеджийските методи, ако искат да станат нормална партия“

0

- Advertisement -

Нова опорка тръгва да пълзи от про-герберските анализатори. Че „ПП и ДБ се били обидили на електората“. На въпроса как така обидили, по какво съдят, да дадат някакви основания или доказателства – само тишина. И отново повторение на заклинанието.

Това е типичният милиционерски подход – да се вкарва разделение, да се противопоставят едни групи хора на други, да се упражнява натиск върху всички, които мислят различно от мутро-ченгетата.

Не, няма обида от страна на ПП и ДБ към никого. Няма и защо да има. Няма и помен от намек за доказателство, че има такова нещо. Затова, ако чуете някой про-герберски папуняк да го твърди, не му обръщайте внимание. Той е на хранилката и иска да си заслужи порцийката.

- Advertisement -

На практика единствената обида за българското общество е мутро-ченге да ни заплашва, да ни обижда, да поставя ултиматуми на цялата държава. Да държи всички като заложници на параноичните си страхове и желанието да оцелее на всяка цена. Да разсипва бъдещето на децата, само и само да си купи още няколко месеца власт. Това е обидно.

ГЕРБ трябва да спрат с ченгеджийските методи, ако случайно искат да станат нормална партия и ако искат някой поне да разговарят с тях. Иначе поведението им е обидно за всеки.

Автор: Любомир Аламанов, Фейсбук

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече