Вижте как митничарят Наско Атанасов – Рибаря върза Мартин Нотариуса с Красимир Каменов – Къро

0

- Advertisement -

Митническият служител Наско Атанасов – Рибаря, осветлен като близък до Мартин Нотариуса, върза брокера в Темида с подземния бос Красимир Каменов – Къро, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от Съдебната палата в София.

Вече гръмна в медиите, че Наско Атанасов слага ръка на имоти за десетки милиони с ромски НПО-та благодарение на никому неизвестния, но достатъчно услужлив Арбитражен съд при Европейската юридическа палата и сходния по „качество” на правораздаването Софийски арбитражен съд към Сдружение „Международна асоциация за правосъдие и арбитраж”.

Сега съдебният източник на Narod.bg направи нови разкритията по темата – оказва, че митничарят от бюрото в Драгоман Наско Атанасов по прякор Рибаря въртял доходоносен бизнес с обществени поръчки за зареждане на детски градини, затвори и центрове за бежанци с хранителни продукти под покровителството на митичния подземен бос Красимир Каменов – Къро, на когото отчитал процент от източените държавни средства.

Наско Рибаря не само бил закрилян от боса, зловещо разстрелян заедно с жена си на 25 май 2023-а в „Константия”, най-богатия квартал на столицата на Южноафриканската република – Кейптуан.

Митническият служител дори ползвал офис на зеленчуковата борса в кв. „Слатина“ – „Слатина-Къра”, собственост на екзекутирания гангстер.

В подземна София се мълви, че след смъртта на Къро на 25 май 2023-а Наско Рибаря се опитал да завземе част от тъмния му бизнес. Навярно митничарят се вдъхновил от щедрите почерпки, получени от господаря на подземния свят, предполага източникът на Narod.bg.

- Advertisement -

Именно заради близките си връзки с ъндърграунда Наско сменил своето фамилно име „Рибаров” на „Атанасов” по отъпкания път и с помощта на Мартин Нотариуса, който пък сменил своето ЕГН, за да заличи криминално си минало, твърди още информаторът на Narod.bg.

Докато Наско Рибаря трупал финансови средства, неговата половинка – Кристина Дойчинова, с бясна скорост пазарувала апетитни имоти на безценица по утвърдената схема чрез арбитраж, цесия, завещания и ЧСИ, за която вече споменахме.

Справка в публичните регистри сочи, че голяма част от имотите са препродадени, вероятно, за да бъдат изпрани парите от престъпния бизнес на съпруга ѝ, с изключение на апартаментите в тузарския комплекс „Силвър Сити“.

Дойчинова овладяла до съвършенство имотните похвати, тъй като била близка до адвокат Виолета Герова, която е известна като корифей в придобиването на имоти. Приятелството на Кристина и Герова датирало от 2018 година, когато Дойчинова продала свой апартамент на Герова.

Окрилена от контактите на съпруга си, Кристина безцеремонно се разпореждала в комплекс „Силвър Сити“, където притежавала 5 апартамента, като завзела общи части и заплашва почтените съседи с „лошите момчета“.

Остава отворен въпросът докога държавата ще позволява подобни своеволия да остават без санкция, както и къде е прокуратурата, която да провери как митничарят Наско си е купил последен модел SUV от премиум немската марка „Ауди” със заплата на държавен служител?!

Очаквайте нови данни за митничаря Наско, жена му и семейният бизнес, готов за остриетата на Борислав Сарафов!

- Advertisement -

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече